ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Ολυμπιακός-ΠΑΣ 2-2 (video)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε από το γήπεδο Καραϊσκάκη με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στον προβληματικό Ολυμπιακό, ο οποίος χάνει και τις τελευταίες του ελπίδες για κατάκτηση του τίτλου.
Μέχρι το 37ο λεπτό μία φάση είχε καταγραφεί στην αναμέτρηση κι αυτή για τον ΠΑΣ. Συγκεκριμένα, στο 13’ ο Μπακαγιόκο βρέθηκε σε θέση βολής μετά από σέντρα του Ντάσιου, αλλά ο Νικοπολίδης έδιωξε το πλασέ στην κίνηση που επιχείρησε. Τόσο η συγκεκριμένη ευκαιρία, όσο και η ανομβρία από φάσεις που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου ήταν απόρροια της πολύ καλής παρουσίας των φιλοξενούμενων, ειδικά των μέσων oι οποίοι κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο και να εγκλωβίσουν τους «ερυθρολεύκους».
Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη αξιόλογη φάση των γηπεδούχων ήταν το γκολ της ισοφάρισης του Ντάρμπισαϊρ, το οποίο ήρθε ως... παυσίπονο μόλις δύο λεπτά μετά το γκολ του Μπουχάν. Ο Αργεντίνος σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Παπαδόπουλο και ο Νικοπολίδης την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του δίχως να μπορεί να αντιδράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: