ΣΙΝΕ

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών - Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. 2-2

Την Τρίτη 23 Μαρτίου 2010 στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών και κάτω από έντονη βροχόπτωση, πραγματοποιήθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας για την προημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας, μεταξύ των ομάδων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών και της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Η ομάδα των Γρεβενών σε ένα
καλό πρώτο ημίχρονο, κατάφερε και προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του ΚΥΡΚΟΥ στο 20΄ μετά από ανατροπή του πολύ καλού ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Χρήστου, ο οποίος δημιούργησε και την φάση που τελείωσε υποδειγματικά ο ΓΚΕΤΣΙΟΣ στο 35΄ πετυχαίνοντας το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε πιο αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο ελέγχοντας απόλυτα τον ρυθμό του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα στο 55΄ να κερδίσει πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ μειώνοντας σε 2-1 και στο 70΄ να καταφέρει την ισοφάριση με σουτ του ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ο οποίος πέτυχε και το τελικό 2-2.
Άψογη ήταν η διαιτησία των ΒΛΑΧΟΥ, ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ και ΤΣΕΤΣΙΛΑ που δεν άφησε παράπονα σε καμμία ομάδα, ενώ γιατρός του αγώνα ήταν ο κ. ΤΣΙΡΩΝΑΣ.
Στις κερκίδες του Δ.Α.Κ. Γρεβενών παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων τιμώντας τον αγώνα με την παρουσία τους, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών, κ. ΧΟΝΔΡΟΣ,  ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ, ο προπονητής της ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κ. ΠΑΝΤΖΙΑΡΑΣ, καθώς και ο προπονητής των ΑΕΡΑΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, κ. ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ.
Πλέον η πρόκριση στους τελικούς της διοργάνωσης θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχεί στις 13 Απριλίου 2010 στη Θεσσαλονίκη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΓΡΕΒΕΝΑ: Καστανίδης, Λαππάς, Κύρκος, Λαμπρόπουλος, Ταμπακάκος, Κακούσιος, Χριστοδούλου, Ιωάννιδης, Δούμας, Καραγιάννης Χρ., Γκέτσιος. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Λάχανος, Γράβαλος, Ντάνας, Κόντος, Κυρατζής, Καραγιάννης Θ., Μανδράκης. 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παναγόπουλος, Ζήκος, Κυριαζής, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος Χ, Φουλήρας, Παπαδημητρίου, Γκαμούρας, Παπαδόπουλος, Ζαφειριάδης, Ντάκης. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Παπαδόπουλος Χ., Παπακώστας, Τσουκαλάς, Τόκας, Αναστασιάδης, Γεωργαντάς, Γαλάνης.
Ο υπεύθυνος της ποδοσφαιρικής ομάδας Γρεβενών, Αστυνόμος Β΄ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ Γιώργος και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών, ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. ΝΟΥΤΣΟ, για την παραχώρηση του Δ.Α.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ, καθώς και τους υπαλλήλους του σταδίου που βοήθησαν στην διεξαγωγή του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: