ΣΙΝΕ

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Και άλλο παιδί θύμα ασέλγειας του 23χρονου!

Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται τελικά πως λαμβάνει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και αποπλάνησης παιδιών από τον 23χρονο άντρα, σε χωριό του Νομού Κοζάνης, καθώς, μετά την καταγγελία του 10χρονου αγοριού, το περασμένο Σάββατο, και άλλο αγόρι, ηλικίας 11 ετών, κατήγγειλε επανειλημμένη σε βάρος του ασέλγεια, από τον ίδιο, φερόμενο ως δράστη!

Η συγκλονιστική αυτή εξέλιξη ήρθε να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο σοκ στην τοπική κοινωνία, όχι μόνο του χωριού, αλλά και ολόκληρης της περιοχής, καθώς, σύμφωνα με τη νέα καταγγελία, ο 23χρονος προέβη πολλές φορές στην απεχθέστατη πράξη του, σε βάρος του δεύτερου αγοριού, το οποίο κατάγεται επίσης από το ίδιο χωριό!

Οι νέες αυτές αποκαλύψεις, μετά και την κατάθεση του δεύτερου παιδιού στον ανακριτή, το απόγευμα της Τρίτης, είχαν ως συνέπεια τη διακοπή της κατάθεσης του 23χρονου, ο οποίος τελικά, το βράδυ της ίδιας ημέρας, ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι και την Παρασκευή για να απολογηθεί.

Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, «σε συνέχεια του από 21-03-2010 Δελτίου τύπου με το οποίο αναφέρθηκε η σύλληψη 23χρονου ημεδαπού για αποπλάνηση ενός ανήλικου ημεδαπού ηλικίας 10 ετών και στα πλαίσια της συνεχιζόμενης προανάκρισης μετέβη και έτερος ανήλικος ημεδαπός 11 ετών, με τον πατέρα του στο Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης και κατήγγειλε ότι ο ανωτέρω δράστης ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος του αρκετές φορές τον τελευταίο χρόνο. Ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Πλημ/κών Κοζάνης, ο οποίος διέταξε οι απαραίτητες δικονομικές ενέργειες να διενεργηθούν από τον κ. Ανακριτή Κοζάνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: