ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Βίντεο με απαράδεκτο μήνυμα στην παρέλαση....25-3-2010

Ρατσιστικά συνθήματα από μέλη των ειδικών δυνάμεων κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας.  

Τα απαράδεκτα μηνύματα που ακούστηκαν εχθές από στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων όπως το «Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ", που  μόνο το χαμηλό μας επίπεδο ανεβάζει και όχι τον πατριωτισμό μας!

2 σχόλια:

Ἀχιλλεῦς είπε...

Θα μου επιτρέψεις φίλε να διαφωνήσω;
Δηλαδή, τι θα έπρεπε να φωνάζουν και να τραγουδουν; "Περνά-περνά η μέλισσα" ή "μια ωραια πεταλούδα".Δυστυχώς, φιλε η χωρα μας βρισκεται σε κατάσταση πολέμου και μονον ο στρατός μπορεί να μας σωσει! Ας μην το διαλύσουμε και αυτον. Είναι, το μοναδικό όπλο της σωτηρίας μας!

kostas είπε...

Ο ΚΑΘ'ΈΝΑΣ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΦΙΛΕ ΘΕΟΔΩΡΕ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΑΡΙΑ -ΜΑΡΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ!!! ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝ , ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ SIMENS & MERCEDES, ΟΠΛΙΣΜΟ κλπ
ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ!!! ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ. ΓΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΓΚΑΒΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ! ΒΓΗΤΕ ΕΞΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ' ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!!! ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ 5η ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ "ΑΟΥΣΛΕΝΤΑ" (ΞΕΝΟΣ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ. ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΗ. ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΞΕΝΕ......ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΤΡΩΓΕ!!!