ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 3ος ΟΜΙΛΟΣ. 23η αγωνιστική!!!

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ Δ.Δ. ΠΟΡΟΥ: ΚΥΡΙΑΚΗ: 14-03-2010, ΄ΩΡΑ: 16.00΄μ.μ.  
23η αγωνιστική



ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - Μακεδονικός Φούφα

ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Η. Αναστασίου (Λάρισας)

Α΄ΒΟΗΘΟΣ: Α. Τσαπρατζής (Λάρισας)

Β΄ΒΟΗΘΟΣ: Γ. Κομισοπούλου (Λάρισας)
Παρατηρητής: Ι. Γεωργαράς (΄Αρτας)

Η πικρία παραμένει στα Αεράτα αφού σε δυο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια  η ομάδα ηττήθηκε με 0-1, παρά την πάρα πολύ καλή απόδοση και τη σωρεία χαμένων κλασσικών ευκαιριών. 
O Γενικός Αρχηγός Κώστας Χαστάς εξέφρασε  τα παράπονά του για τη διαιτησία, αφού για μια ακόμη φορά δεν...
δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στα Αεράτα. Παρόλα αυτά όπως τονίζουν όλοι στον Πόρο, με την ίδια τακτική θα αγωνισθούν και στα εναπομείναντα παιχνίδια, παίζοντας για την αξιοπρέπεια και μόνο. ΄Οπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Νίκος Μπαλοδήμος, σημασία έχει όταν πέφτεις, ο τρόπος του πεσίματος. ΄Αρα η συνέχεια του πρωταθλήματος δεν απλώς τυπική διαδικασία, αφού σε κάθε παιχνίδι δίνονται ευκαιρίες σε νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές να πάρουν το βάπτισμα του πυρός, όπως έγινε στο ματς με το Σβορώνο, όπου ντεμπούτο στη Δ΄Εθνική έκαναν οι νεαροί Σέργιος Μπαλοδήμος και Κοτενίδης.
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός των Αεράτων. Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ευαγγελόπουλος και Γιώργος Δεληβός, οι τραυματίες Αποστόλης Οικονόμου, Θωμάς και Παναγιώτης Λάλλος, καθώς και οι Δημητριάδης, Πασαγιάννης και Γάκης, που βρίσκονται σε εκδρομή με το σχολείο τους. ΄Ετσι αναμένεται τα Αεράτα να παραταχθούν με ενδεκάδα ανάγκης και να χρησιμοποιηθούν 5 ποδοσφαιριστές 14 και 15 χρονών από τη β΄ομάδα, ενώ θα δοθεί η ευκαιρία στο νεαρό αμυντικό Βιτορίνο να ντεμπουτάρει κι αυτός με τη σειρά του στη Δ΄Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: