ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 3ος ΟΜΙΛΟΣ. 23η αγωνιστική!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 

21 -3 - 2010

 23η αγωνιστική

ΓΗΠΕΔΟ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 
ΩΡΑ : 4:00 μ.μ.
Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγελάκης Α. (Μακεδονίας)
ΕΠΟΠΤΗΣ α': Πετρεντζής Ε. (Μακεδονίας)
ΕΠΟΠΤΗΣ β': Ταγγάρη Ν. (Μακεδονίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Χριστοδούλου Α. (Ημαθίας).

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται  η προετοιμασία της Α.Ε.Π. για τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με το Βατανιακό. Για τους Κατερινιώτες άνοιξε η όρεξη της ανόδου και αναμένεται να πραγματοποιηθεί αγώνας έως εσχάτων.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την τεχνική ηγεσία των Ποντίων και ο Χρήστος Λάλλος θα έχει... στη διάθεσή του, όλους τους ποδοσφαιριστές του. ΄Απαντες στο Βατόλακκο γνωρίζουν πως με νίκη η ομάδα θα κάνει ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή της, γι' αυτό ο Πρόεδρος της Α.Ε.Π. Θωμάς Ντίγκος έκανε έκκληση στους Γρεβενιώτες φιλάθλους να βοηθήσουν με την παρουσία τους την ομάδα. 
Βρισκόμαστε σε άριστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση στην πιο κρίσιμη καμπή ίσως του πρωταθλήματος, και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος, βλέποντας τα παιχνίδια ένα - ένα ξεχωριστά, δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής των Ποντίων Δρόσος Φαλτάκας. Πιστεύω πως θα δοθεί μάχη ως το τέλος. ΄Ολες οι ομάδες που έχουν έως 32 βαθμούς κινδυνεύουν και ελπίζω εμείς να κάνουμε τα λιγότερα λάθη, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: