ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΣΕΙΡΗΝΑ- ΚΙΒΩΤΟΣ 4-1

Αναρτήθηκε από Fotis Bazakas Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010 
A.O. ΣΕΙΡΗΝΑΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ 4-1 (1-1)
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
18η Αγωνιστική
Κυριακή: 20 Μαρτίου 2010
Αγχωτική όσο και πολύτιμη νίκη πέτυχε η Σειρήνα επί της αξιόμαχης Κιβωτού και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Μόνο το τρίποντο μένει στην ομάδα του Σειρηνίου, αφού πραγματοποίησε μία απ’ τις χειρότερες εμφανίσεις της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Πολύ χαλαρά μπήκαν στο παιχνίδι οι παίχτες του Σαράντη Μπαλντούμη με αποτέλεσμα η Κιβωτός με σωστή αμυντική διάταξη, χωρίς ουσιαστικά να δέχεται πίεση και παίζοντας με αντεπιθέσεις να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα. 
Η Σειρήνα παρόλο που προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε σε μια αντεπίθεση της Κιβωτού και συνέχισε να έχει ελαφρά και φλύαρη υπεροχή. Τα πράγματα άλλαξαν όταν στο 47΄αποβλήθηκε ο Βασιλειάδης, σε μια φάση που δίκαια διαμαρτύρονται οι Κιβωτιανοί ότι προηγήθηκε φάουλ υπέρ τους. Σημειώνουμε όμως ότι ο παίχτης της Κιβωτού αποβλήθηκε για εξύβριση. Από κει και πέρα έχοντας και την αριθμητική υπεροχή η Σειρήνα είχε καθολική υπεροχή, έχασε ευκαιρίες και πέτυχε άλλα τρία τέρματα.  Από τα παράδοξα του αγώνα είναι ότι και οι δυο ομάδες διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του αγώνα. Οι μεν γηπεδούχοι καταλογίζουν στο διαιτητή κ. Καραλιόλιο ότι ακυρώθηκε αναίτια το γκολ που πέτυχαν και θα προηγούνταν με 2-0, ότι δεν δόθηκε πέναλτι σε πεντακάθαρη ανατροπή του Κουκουτσέλα και ότι δεν αποβλήθηκε και 2ος παίχτης της Κιβωτού, όταν μπροστά στα μάτια του διαιτητή χτύπησε τον Π. Μπόζιαρη και οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι επετράπη το σκληρό παιχνίδι και σε 2 τουλάχιστον φάσεις έπρεπε να δεχθούν κίτρινες οι παίχτες της Σειρήνας και βέβαια για τη φάση της αποβολής.
7΄- Μακρινό σουτ του Π. Κουκουτσέλα δεν ανησύχησε το Γεωργίτση.
19΄- Ωραία συνδυάστηκαν Π. Κουκουτσέλας και Χριστοδούλου, σουτ του τελευταίου από το ύψος της περιοχής, πέρασε ελάχιστα άουτ.
20΄- Σέντρα του Σάλο από αριστερά, ο Χριστοδούλου πήρε την κεφαλιά τροφοδοτώντας τον Π. Μπόζιαρη, που με έξοχο πλασέ αφού η μπάλα βρήκε και το κάτω μέρος της οριζοντίας δοκού, έγραψε το 1-0.

26΄- Μακρινή μπαλιά του Χατζηγιετήμ, ο ταχύτατος Στεργιόπουλος ξέφυγε απ’ την επιτήρηση των αμυντικών και αφού πέρασε και τον Αποστολίδη ισοφάρισε με κοντινό πλασέ σε 1-1.
31΄- Ωραία άλλαξε το παιχνίδι ο Χριστοδούλου προς το Γεωργίου, που μπήκε από αριστερά, έπιασε το σουτ που πέρασε λίγο άουτ.
47΄- Φάουλ του Σπ. Καραγιάννη πάνω στο Βασιλειάδη δεν σφυρίχτηκε, απεβλήθη ο Βασιλειάδης, διακόπηκε ο αγώνας για 4 περίπου λεπτά, όπου είχαμε επίθεση και χτύπημα του Βασιλειάδη στον Καραγιάννη και από κει και πέρα είχαμε συνεχείς διαμαρτυρίες  των παιχτών της Κιβωτού.
56΄- Πολύ ωραία παράλληλη σέντρα του Π. Κουκουτσέλα, τακουνάκι του Ξάνθου πέρασε άουτ.
72΄- Βολίδα του Λάμαρη απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κυργερίδης.
74΄- Κόρνερ εκτέλεσε ο Π. Κουκουτσέλας και ο Λάμαρης που σηκώθηκε πολύ ψηλά με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 2-1.
76΄- Καθαρή ανατροπή του Π. Κουκουτσέλα, το πέναλτι δεν δόθηκε ποτέ.
84΄- Φανταστικό γκολ από τον Σπ. Καραγιάννη, που με κεραυνό από τα 30 μ. έστειλε τη μπάλα στο δεξί γάμα της εστίας του Κυργερίδη, κι έτσι η Σειρήνα προηγήθηκε με 3-1.
86΄- Καταπληκτική σέντρα του Ξάνθου, ο Χ. Κίτσιος εξ’ επαφής κατάφερε να αστοχήσει με το κεφάλι.
87΄- ΄Εξοχη ατομική προσπάθεια του Π. Κουκουτσέλα που πέρασε σαν σταματημένους 3 αντιπάλους, αλλά από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε άουτ.
89΄- Φάουλ εκτέλεσε ο Π. Κουκουτσέλας κι ο Λάμαρης πάλι με κεφαλιά πέτυχε το τελικό 4-1.
Μέτρια η διαιτησία των Καραλιόλιου, Ρίγγου, Ρότσικα (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).
Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ (Σαράντης Μπαλντούμης): Θ. Αποστολίδης, Ν. Χριστούλης (48΄Γ. Ξάνθος), Ν. Φαλτάκας (62΄Χ, Κίτσιος), Γ. Γεωργίου, Γ. Σάλο, Γ. Λάμαρης, Π. Χριστοδούλου, Π. Μπόζιαρης, Σπ. Καραγιάννης (86΄Σ. Κωτσατίσογλου), Γ. Βαζάκας, Π. Κουκουτσέλας
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ: Γεωργίτσης (67΄Καραμιχαηλίδης), Βασιλειάδης, Δ. Σταμπολίδης, Π. Σταμπολίδης (64΄Χατζηβασιλειάδης), Τεντόγλου, Π. Κίτσιος, Καλαϊτζίδης, Χατζηγιετήμ, Φωτιάδης, Κυργερίδης, Στεργιόπουλος
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: