ΣΙΝΕ

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Νοσοκόμα στην Αχαΐα βίασε 63χρονο σε φορείο!


Πάνω σε έναν 63χρονο καρδιοπαθή φαίνεται ότι χόρτασε τις σεξουαλικές της ορέξεις μια 31χρονη νοσοκόμα σε Κέντρο Υγείας της Αχαΐας!
Ο ασθενής από την Κόρινθο ένιωσε ενοχλήσεις στην καρδιά και ζήτησε από την κόρη του να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας. Εκεί, τον παρέλαβε η νοσοκόμα που είχε βάρδια και, αφού τον έβαλε στο φορείο, τον οδήγησε σε ένα δωμάτιο και απαγόρευσε στην κόρη του την είσοδο.
Η ώρα περνούσε και ο γιατρός δεν έλεγε να εμφανιστεί. Έτσι, μετά περίπου από 45 λεπτά, η κόρη μπήκε στο δωμάτιο και αντίκρισε τον 63χρονο με το πουκάμισο και το παντελόνι ανοικτό, σε άθλια κατάσταση, να κάθεται σε μία καρέκλα!
Όπως υποστηρίζει η κοπέλα, ο πατέρας της δεν μπορούσε καν να μιλήσει και, αφού τον εξέτασε ο γιατρός, έφυγαν.
Έπειτα από 2 ημέρες, ο 63χρονος χήρος εξιστόρησε στον αδερφό του τον βιασμό. Όπως είπε, η 31χρονη του άνοιξε τα ρούχα και, αφού του έκανε «πικάντικα» σχόλια και τον χάιδεψε ακόμα και στα γεννητικά όργανα, κάθισε πάνω του και τον βίασε!

Σοκαρισμένος, ο αδερφός του συνέστησε να μιλήσει στα 3 του παιδιά.
Όπως αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα «Κόσμος της Πάτρας», η οικογένεια έχει απευθυνθεί σε γνωστό δικηγόρο της Πάτρας και εντός των ημερών αναμένονται μηνύσεις και αγωγές.
Η κατάσταση της υγείας του ασθενή δεν εμπνέει καμία ανησυχία - άγνωστο αν αυτό οφείλεται στον γιατρό ή... την νοσοκόμα!
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: