ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - A.O. ΣΕΙΡΗΝΑ 3-1 (0-0) - Ημιτελική φάση ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αυτός θα έπρεπε να είναι ο τελικός του κυπέλλου!!! Φανταστικό παιχνίδι απόλαυσαν οι φίλαθλοι που κατέκλυσαν τις κερκίδες του γηπέδου του Πόρου, μεταξύ Γρεβενά Αεράτα και Σειρήνας. ΄Ηταν ένα παιχνίδι που τα είχε... όλα και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ευκαιρίες, προσωπικές μονομαχίες, χαμένο πέναλτι, ανατροπή και τέσσερα γκολ στο β΄ ημίχρονο, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών που στο τέλος χειροκρότησαν τις δυο ομάδες.
Η Σειρήνα κέρδισε τις εντυπώσεις, τα Γρεβενά Αεράτα την ουσία. Μια Σειρήνα που για 70 λεπτά είχε καταπληκτική απόδοση, προηγούνταν στο σκορ και δεν κινδύνεψε ουσιαστικά, αφού χάθηκε το πέναλτι για τας Αεράτα στο 45΄, προδόθηκε από δυο στημένες φάσεις και τα Γρεβενά Αεράτα παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν στο τέλος με καλύτερο παίχτη τον Αναστασιάδη να πετύχουν την ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση για το μεγάλο τελικό της ΄Ενωσης.
6΄- Κόρνερ εκτέλεσε ο Χερίδης, κεφαλιά του Χαστά δεν ανησύχησε τον Αποστολίδη.8΄- Σύγχυση στην περιοχή της Σειρήνας, η μπάλα κατέληξε στο Χαστά που αστόχησε από το ύψος του πέναλτι.
26΄- Ο Π. Κουκουτσέλας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, απομάκρυνε με το κεφάλι ο Θ. Λάλλος, κεραυνός του Χριστοδούλου έξω απ’ την περιοχή ανάγκασε το Βίδρα να απογειωθεί και να αποκρούσει σε κόρνερ.31΄- Μπαλιά του Αναστασιάδη, ο ταχύτατος Μπόζιαρης μπήκε από δεξιά πλάγια, έκανε το σουτ που κατέληξε άουτ.45΄- Καθαρή ανατροπή του Μπόζιαρη από το Γεωργίου και ο κ. Θάνος σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Θ. Λάλλος και ο Αποστολίδης με εκπληκτική εκτίναξη στη γωνία απέκρουσε και μπλόκαρε στη συνέχεια.
55΄- Ο Ξάνθος κέρδισε τις κόντρες στην περιοχή των Αεράτων, σούταρε από κοντά για ν’ αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια ο Βίδρας σε κόρνερ.69΄- Ο Π. Κουκουτσέλας τροφοδότησε τον Κίτσιο, που έβγαλε καταπληκτική πάσα στον Ξάνθο, που κεραυνοβόλησε το Βίδρα δίνοντας το προβάδισμα στη Σειρήνα με 0-1.74΄- Φάουλ κέρδισαν τα Αεράτα στη γραμμή της περιοχής από πλάγια αριστερά. Ο Μπόζιαρης πάσαρε στον Ευαγγελόπουλο που με ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
76΄- Διείσδυση του Π. Κουκουτσέλα από δεξιά, ωραία σέντρα που απομάκρυνε προσωρινά σωτήρια ο Δημητριάδης προ του Ξάνθου, σουτ του Κίτσιου πάλι έσωσε με το σώμα ο Δημητριάδης.82΄- Ο Π. Κουκουτσέλας ελίχθηκε έξω απ’ την περιοχή, έπιασε το δυνατό σουτ που απομάκρυνε με δυσκολία σε κόρνερ ο Βίδρας, αφού η μπάλα χτύπησε μπροστά του.

84΄- Ψηλοκρεμαστά από το κέντρο του γηπέδου εκτέλεσε φάουλ ο Ευαγγελόπουλος, πετάχτηκε ο Αναστασιάδης και με κεφαλιά σημείωσε το 2-1.87΄- ΄Εξοχη ατομική προσπάθεια του Αναστασιάδη από δεξιά, έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο αμαρκάριστος Ευαγγελόπουλος τελείωσε το ματς σημειώνοντας το τελικό 3-1.Ρεσιτάλ διαιτησίας από τους: Θάνο, Ρίγγο, Βλαχάκη (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Θ. Λάλλος, Ευαγγελόπουλος, Οικονόμου, Πασαγιάννης (5΄Κατσαντώνης), Β. Χαστάς, Δημητριάδης, Αναστασιάδης, Τ. Δημόπουλος (86΄ Γάκης), Χερίδης (87΄Ρ. Δημόπουλος), Μπόζιαρης
Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ (Σαράντης Μπαλντούμης): Θ. Αποστολίδης, Ν. Χριστούλης Γ. Ξάνθος (86΄Σ. Κωτσατίσογλου), Γ. Γεωργίου, Γ. Σάλο, Γ. Λάμαρης, Π. Χριστοδούλου, Ντ. Ντεμαϊ (49΄ Χ. Κίτσιος), Π. Μπόζιαρης (86΄Γ. Πουρνάρας), Γ. Βαζάκας, Π. Κουκουτσέλας
Δηλώσεις προπονητών.
  Νίκος Μπαλοδήμος: ΄Ηταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Η Σειρήνα κατά την άποψή μου ήταν πάρα πολύ καλή σήμερα και δίκαια νομίζω είναι πρωτοπόρος της κατηγορίας. Τα Αεράτα δεν στάθηκαν σ’ αυτό το ύψος που μπορούσαν να σταθούν, άντεξαν στα τελευταία λεπτά και πήραν το ματς στα τελευταία λεπτά. ΄Ηταν όμως ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ανάμεσα σε δυο ομάδες των Γρεβενών, που απέδειξαν ότι ξέρουν να παίζουν ποδόσφαιρο και να ικανοποιούν τους Γρεβενιώτες, που σήμερα κατέκλυσαν το γήπεδο, γεγονός που με ικανοποίησε απόλυτα. Αποδείχθηκε περίτρανα και σήμερα ότι το γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο έχει ταλέντα που πρέπει να τα προσέξουμε και να μην γυρίζουμε τις πλάτες ποτέ στα παιδιά των Γρεβενών.Την επόμενη Τετάρτη θα παρουσιαστούμε στον τελικό με νεαρούς ποδοσφαιριστές, που ήδη αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε και στα παιχνίδια της Δ΄Κατηγορίας. Θα δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά που αναδεικνύουμε μέσα από τη δουλειά που γίνεται στα Γρεβενά Αεράτα, παιδιά που του χρόνου θα επανδρώσουν την ομάδα στο Α΄Τοπικό.Συγχαρητήρια στη Σειρήνα και εύχομαι ολόψυχα να κατακτήσει το πρωτάθλημα γιατί το αξίζει και του χρόνου παίρνοντας τη θέση μας, να μας εκπροσωπήσει επάξια στη Δ΄Κατηγορία.
Σαράντης Μπαλντούμης: Πολύ καλό το παιχνίδι, γεμάτο το γήπεδο, πολύ καλός και ο καιρός. Για μας ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζαμε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας στην έδρα της. Πριν από το παιχνίδι είχα επισημάνει στους παίχτες μου, ότι πρέπει να προσέξουμε πολύ τις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αφού δεχθήκαμε δυο γκολ στα τελευταία 6 λεπτά του αγώνα. Προηγηθήκαμε, χάσαμε ευκαιρίες, δεχθήκαμε όμως από παιδαριώδη λάθη δυο γκολ από στημένα. ΄Ετσι λοιπόν όπως ήρθαν τα πράγματα για μας, δίκαια κέρδισαν τα Αεράτα, αφού σκόραραν τρεις φορές.

Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: