ΣΙΝΕ

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ "Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ"

Περιβάλλον - Ενέργεια - Οικολογία

«Φυτεύουμε μαζί ένα δένδρο για το μέλλον μας»

O Σύλλογος Ποντίων Ν. Ροδόπης "Η Τραπεζούντα" θέλοντας να συμβάλλει στις προσπάθειες προστασίας του φυσικού περιβάλοντος και βελτίωσης της αισθητικής του δομημένου χώρου προχωρά στη δενδροφύτευση 3000 δενδρυλίων, θάμνων και καλοπιστικών φυτών την Τετάρτη 3 Μαρτίου σε διάφορους Οικισμούς του νομού μας όπως περιγράφεται παρακάτω:
1. Τετάρτη 09:30 π.μ. Οικισμός Δροσιάς και Άγρα Δήμου Φυλλίρας.
2. Τετάρτη 11:00 π.μ. Οικισμός Δύμης Δήμου Σώστη.
3. Τετάρτη 12:30 π.μ. Οικισμός Κοπτερού Δήμου Ιάσμου.

Οι δενδροφυτεύσεις υπογραμμίζει ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Νικολαίδης πραγματοποιούνται κάθε φορά σε συνεργασία με επιμέρους δήμους του νομού μας, εθελοντές πολίτες, μαθητές και μέλη πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

Ο σύλλογος μας στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης καλεί όλους τους πολίτες της περιοχής σε μια πραγματικά ανιδιοτελή προσπάθεια καλλοπισμού διαθέσιμων δημοτικών χώρων και εμπλουτισμού νησίδων, πεζοδρομίων και πλατειών με περισσότερο πράσινο.

Η προμήθεια των δενδρυλίων πραγματοποιείται από τα άρτια οργανωμένα φυτώρια των Δασαρχείων Κομοτηνής, Ξάνθης και Κομοτηνής μετά απο έγκριση σχετικού εγγράφου του συλλόγου μας από τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Κομοτηνής και τη Διεύθυνση Δασών της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης που επέδειξαν ιδιαίτερα ενδιαφέρον στην ικανοποίηση του αιτήματός μας.

Η φετινή περιβαλλοντική δράση των δενδροφυτεύσεων θα συνεχίσει το προσεχή Σαββατοκύριακο στους Δήμους Αρριανών, Σαπών, Κομοτηνής και Αιγείρου.

Ο Πρόεδρος
Γιάννης Νικολαΐδης

Το Φωτογραφικό Υλικό αφορά δενδροφύτευση την άνοιξη του 2009 σε συνεργασία με το Δήμο Κομοτηνής.
E-PONTOS

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ "Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ"

ΘΡΥΛΟΡΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Τ.Κ. 69100
Τ.Θ. 1143

Τηλ. 6977980957 begin_of_the_skype_highlighting                   

Δεν υπάρχουν σχόλια: