ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς πήγε την Τρίτη στα γραφεία του Ολυμπιακού.

Είχε ακούσει και διαβάσει πολλά από την Κυριακή το βράδυ που τον είχαν πικράνει, αλλά και τον είχαν εξοργίσει σε σημείο που να αναρωτηθεί παρουσία των διοικητικών στελεχών Γιάννη Χρυσικόπουλο και Δημήτρη Θεοδωρίδη, αν το πρόβλημα είμαι αυτός.
"Αν φταίω, αν θεωρείτε ότι οι ευθύνες είναι δικές μου, θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης", φέρεται να είπε ο Μπάντοβιτς για να εισπράξει την διαβεβαίωση από την διοίκηση ότι δεν τίθεται κανένα θέμα και μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου δεν θα γίνει καμία αλλαγή στον "ερυθρόλευκο" πάγκο.
Ο Μπάντοβιτς είχε αρχίσει να σκέπτεται ορισμένα πράγματα από την Κυριακή το βράδυ και φυσικά αυτές οι σκέψεις δεν είχαν να κάνουν μόνο με την κριτική που δέχεται από τον Τύπο. Κατά μία άλλη πηγή, δεν τέθηκε θέμα παραίτησης, αλλά έγινε απλά μια κουβέντα και ο Μπάντοβιτς εισέπραξε την διαβεβαίωση ότι δεν συντρέχει λόγος προσωπικής ανησυχίας. 
Την ίδια ώρα έχει αναπτυχθεί μια φημολογία, σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Κύκλοι της διοίκησης σχολίαζαν ότι "δεν είναι ο μοναδικός προπονητής που μας απασχολεί και σίγουρα δεν έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση". Ανεξάρτητα του τι λένε στον Ολυμπιακό και όντως δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει καταλήξει στην απόφαση να προχωρήσει στην επιστροφή του Βαλβέρδε, μια παράμετρος είναι και τι σκέπτεται ο ίδιος ο Ισπανός προπονητής.
Στην πατρίδα του ο Τύπος εκφράζει την βεβαιότητα ότι δεν είναι στην πρόθεση του Ερνέστο να δουλέψει ξανά στο εξωτερικό. Στο ρεπορτάζ, η El Correo αναφέρει ότι στον Ολυμπιακό έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους στον Βαλβέρδε, αλλά εκφράζεται η άποψη ότι αυτό δεν υπάρχει στις σκέψεις του Βαλβέρδε. "Θα μείνουν ευχές αυτές οι επιθυμίες αφού ο Βαλβέρδε επί του παρόντος ξεκουράζεται και για τη νέα σεζόν θα εξετάσει τις προτάσεις, αλλά αυτή την στιγμή δεν είναι στο μυαλό του η επιστροφή του στον Ολυμπιακό".
Με Ντουντού κόντρα σε ΠΑΣ
Η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του Ντουντού άρχισε. Ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός ακολούθησε στην προπόνηση της Τρίτης φουλ πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Σκέψη του Μπάντοβιτς είναι να παίξει για ένα διάστημα ο Ντουντού προκειμένου να βάλει ένα ματς στα πόδια του πριν από τα ματς με Μπορντό και Παναθηναϊκό. Ευχάριστα είναι και τα νέα για τον Μήτρογλου. Με ειδική μάσκα ο υψηλόσωμος επιθετικός μπορεί να παίξει το Σάββατο. Στην διάθεση του Μπάντοβιτς θα είναι στο ματς με τον ΠΑΣ και ο Ζεβλάκοφ. 
contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: