ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Αλλαγές εδώ και τώρα!

Αλλαγές εδώ και τώρα! 

Ο Ολυμπιακός μετά το 2-2 κόντρα στον ΠΑΣ αποχαιρέτησε και τις τελευταίες ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η ανάγκη για ριζικές αλλαγές στην ομάδα είναι ευδιάκριτη. Δεν αποκλείεται η πρώτη, που θα αφορά την τεχνική ηγεσία, να γίνει άμεσα, αφού παρότι επισήμως λεγόταν πως ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα παραμείνει στο τιμόνι ως το... τέλος της σεζόν, τις τελευταίες ώρες ακούγεται όλο και πιο έντονα πως υπάρχουν σκέψεις για αντικατάστασή του από τώρα.
Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζουν πολύ προβληματικό πρόσωπο και αν αυτό συνεχιστεί στα play-offs κινδυνεύουν να χάσουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Συμπεριλαμβανομένων και των play-offs, οι Πειραιώτες έχουν άλλα δέκα ματς μπροστά τους (τουλάχιστον ένα περισσότερο αν συνυπολογιστεί και το Champions League) και η εικόνα που παρουσιάζουν στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορεί να συνεχιστεί. Πέρα από τα αγωνιστικά προβλήματα, υπάρχει και έλλειψη πειθαρχίας, αφού ο προπονητής δεν μπορεί να επιβληθεί στους παίκτες.
Στις τάξεις της διοίκησης πάντως δεν υπάρχει δυσαρέσκεια μόνο για τον προπονητή, αλλά και για αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές, που δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και δεν προσπαθούν όσο απαιτούν οι συνθήκες. Ο Σωκράτης Κόκκαλης κατά τη χθεσινή του «επίσκεψη» στου Ρέντη, πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ, προειδοποίησε πως ενδεχόμενη απουσία της ομάδας από το Champions League της επόμενης περιόδου θα έχει συνέπειες και για τους ίδιους.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: