ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

A΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Συνεχίζονται κανονικά οι αγώνες σήμερα με την 18η αγωνιστική του Α΄Τοπικού της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, μετά την αναβολή των αγώνων το προγούμενο Σαββατοκύριακο.


18η αγωνιστική

20-03-2010 ώρα: 16.00 μ.μ.

Σειρήνα - Κιβωτός
Αμυγδαλιά - Καρπερό
Φελλί - Κτηνοτροφικός
Μηλιά - Δήμητρα
Μέγαρο - Ιτέα
Παλιουριά - Κοκκινιά
Δεσκάτη - Αγ. Γεώργιος
H πρωτοπόρος Σειρήνα, αγωνίζεται στην έδρα της με την Κιβωτό, ομάδα που παρουσιάζεται σχετικά αδύναμη με τα προηγούμενα χρόνια κι έτσι
αναμένεται το συγκρότημα του Σαράντη Μπαλντούμη να μην αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα.
Η τεχνική ηγεσία τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση καθώς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών. Αποθεραπεύτηκε πλήρως ο Νίκος Φαλτάκας, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και ο βασικός τερματοφύλακας Θοδωρής Αποστολίδης που απουσίαζε αδικαιολόγητα στα δυο προηγούμενα ματς και κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση της ομάδας. Οι εξηγήσεις του κρίθηκαν επαρκείς κι έτσι αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή.
Με εντατικούς ρυθμούς εξάλλου συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας, αφού εκτός του αγώνα με την Κιβωτό, η Σειρήνα αντιμετωπίζει την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010, τα Γρεβενά Αεράτα στον ημιτελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών.
Τον αγώνα της Δ΄Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ Βολίδας Κ. Γαρούνας- Α.Ο. Ελαιοφύτου θα διευθύνει ο διαιτητής μας (Ε.Π.Σ. Γρεβενών) Δημήτρης Θάνος με βοηθούς τον κ. Βλαχάκη και την κα Σιούμπουρα.
Τον αγώνα της Δ΄Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ Προοδευτικής Περάματος - Α.Ε. Μεσολλογίου θα διευθύνει ο διαιτητής Π. Λέκκας με βοηθούς τους: Π. Ρίγγο και Γ. Φώλια (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).
Παρατηρητής Διαιτησίας στον αγώνα Σούλι Παραθυμιάς - Απόλλων Ευπαλίου θα είναι ο κ. Αργύρης Νατσιόπουλος (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: