ΣΙΝΕ

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Δεν μπόρεσε ο Πυρσός..... ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2-1 (0-1)

Ταφόπλακα στα όνειρα μας,  έβαλε ο διαιτητής κ. Ζήλος (Λάρισας), αφού με τα έξυπνα σφυρίγματά του στέρησε απ' τον Πυρσό μια μεγαλειώδη νίκη, επί ενός σπουδαίου αντιπάλου. Πόσα τάματα πρέπει να κάνουμε για κερδίσουμε ένα πέναλτι που δικαιούμαστε, αναρωτήθηκε δίκαια ο Ανδρέας Παντζιαράς;
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, στο α΄ημίχρονο ο Πυρσός ήταν απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα με τα Γιαννιτσά να μην υπάρχουν στο γήπεδο. Ο Πυρσός προηγήθηκε και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο τέρμα, έχοντας τον πλήρη έλεγχο και χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, ενώ σε μια τουλάχιστον περίπτωση σφυρίχθηκε οφσαϊτ ο Γκαρόζης που έβγαινε σε θέση βολής. Στο β΄ημίχρονο ο Τομπάζης φρεσκάρισε την ομάδα του, τα Γιαννιτσά ανέβασαν την απόδοσή τους όπως ήταν φυσικό, ισοφάρισαν, αλλά .....στη συνέχεια ο διαιτητής της συνάντησης αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Γεωργίου. Τα Γιαννιτσά πίεσαν, έχασαν δυο-τρεις καλές ευκαιρίες και προηγήθηκαν με ένα σουτ από 40 μ. του Κρόνχαρτ που αιφνιδίασε το Σουμουλίδη, ενώ απ' την άλλη μεριά, όσες φορές ο Πυρσός προσπαθούσε να βγει στην αντεπίθεση, κοβόταν αναίτια με οφσαϊτ που υποδείκνυε ο β΄βοηθός κ. Τσακνάκης.

8΄- Βολίδα του Γεωργίου που μπήκε από αριστερά, απέκρουσε εντυπωσικά σε κόρνερ ο Λαμπρόπουλος.
12΄- Διείσδυση του Γεωργίου από αριστερά και παράλληλη σέντρα, που απομάκρυνε προ του επερχόμενου Γκαρόζη ο Κάτσογλου.
22΄-΄Εξοχη κάθετη πάσα του Βελώνη στον Γκαρόζη, που ενώ ήταν σε θέση τετ-α-τετ, σφυρίχθηκε σε θέση οφσαϊτ από τον κ. Ζήλο αναίτια.
29΄- Δυνατό σουτ του Κρόνχαρτ στην πρώτη επίσκεψη των Γιαννιτσών στην εστία του Σουμουλίδη, πέρασε πολύ άουτ.
39΄- Ο Γκαρόζης εκτέλεσε έξυπνα φάουλ βγάζοντας το Γεωργίου από αριστερά που σούταρε δυνατά, απέκρουσε ενστικτωδώς  ο Λαμπρόπουλος και ο Βελώνης που πήρε την επαναφορά με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-1.
43΄- Πλασέ του Γεωργίου από καλή θέση, πέρασε λίγα εκατοστά πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι του Λαμπρόπουλου.
55΄- Ο Γκαρόζης είδε εκτός θέσης τον Λαμπρόπουλο, πλάσαρε από το κέντρο και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
57΄- Σέντρα του Ιορδανίδη από αριστερά, αδράνεια των αμυντικών του Πυρσού, ο Ζαρογιάννης ανενόχλητος κατέβασε την μπάλα και με κεραυνό από το ύψος της μεγάλης περιοχής, εκτέλεσε το Σομουλίδη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
58΄- Μοσχάκης και Καλαφάτης συνεργάστηκαν, σέντρα του τελευταίου μπλόκαρε ο Σουμουλίδης προ του Γκούρτσα.
62΄- Σέντρα του Κρόνχαρτ από δεξιά, κεφαλιά του Γκούρτσα  δεν ανησύχησε το Σομουλίδη που μπλόκαρε εύκολα.
68΄- Ο Γεωργίου διεκδίκησε και κέρδισε την μπάλα, ανατράπηκε καθαρά κι αντί να υποδειχθεί το πέναλτι, δέχθηκε και κίτρινη κάρτα. 
68΄- Νέα λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού, που σταμάτησε το Τζιώρα.
79΄- Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρόνχαρτ, απέκρουσε εντυπωσιακά πάλι σε κόρνερ ο Σομουλίδης.
81΄- Ο Κρόνχαρτ μεταβίβασε στον Καρυοφύλλη που έβγαλε τη σέντρα και ο Μοσχάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ στην κίνηση.
83΄- Ξαφνικό σουτ του Κρόνχαρτ από τα 40 μ. αιφνιδίασε το Σομουλίδη κι έτσι τα Γιαννιτσά σημείωσαν το νικητήριο γκολ.
88΄- Πάλι ο βοηθός σταμάτησε το Γεωργίου που έμπαινε μόνος στην περιοχή, με λανθασμένη υπόδειξη οφσαϊτ.
Μετριότατη η διατησία των: Ζήλου, Παπαδημητρίου και Τσακνάκη (Λάρισας).
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Δημήτρης Τομπάζης): Λαμπρόπουλος, Κηλίκης (45΄Κουτρογιάννης), Χιντζίδης, Ν. Ιορδανίδης, Κάτσογλου, Μοσχάκης (75΄Ραπτόπουλος), Κρόνχαρτ, Καλαφάτης, Ζαρογιάννης, Γκούρτσας (68΄Καρυοφύλλης), Μπογκντάν
Πυρσός Γρεβενών (Ανδρέας Παντζιαράς): Σουμουλίδης, Σερέτης, Αλεξανδρής, Κουρδάκης, Ναϊντος, Χατζής, Δουλκερίδης (80΄Μπανούσης), Γκαρόζης (85΄Χατζηβασιλειάδης), Γεωργίου, Τζιώρας, Βελώνης'
f.bbazakas

Δεν υπάρχουν σχόλια: