ΣΙΝΕ

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

O χορός του Συλλόγου Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010 ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης παραβρέθηκε στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα οι Γρεβενιώτες της Θεσσαλονίκης διασκέδασαν και χόρεψαν κάτω από τους ήχους της Νομαρχιακής Ορχήστρας που μετέβη στη Θεσσαλονίκη για την εκδήλωση του Συλλόγου.
Με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γρεβενιωτών η Πρόεδρος κ. Αδάμου τίμησε τον Νομάρχη Γρεβενών για την βοήθεια στο Σύλλογο, προσφέροντάς του αναμνηστική πλακέτα.

Από την πλευρά του ο κ. Κουπτσίδης εξήρε το έργο του Συλλόγου, ευχαρίστησε την Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την τιμητική αυτή διάκριση και δεσμεύθηκε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών να είναι αρωγός και το 2010 για την έκδοση του τριμηνιαίου Περιοδικού του Συλλόγου « το γεφύρι της επικοινωνίας μας». 
Στο χορό των Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Γρεβενών κ. Τόσκας Ανδρέας, οι Κυρίες Αντινομάρχες Ν.Α. Γρεβενών  Πέτρου Αικατερίνη και Ντάγκα-Μπιρμπίλη Βάια, καθώς και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Κοψαχείλης Τιμολέων.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: