ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ!!!..ΚΥΡΙΑΚΗ 11 - 4 - 2010 ΩΡΑ:17:00


Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 - 4 - 2010 
ΩΡΑ:17:00
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ
ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΒΑΛΙΩΤΗΣ Α. (Λάρισας)
Α΄ΒΟΗΘΟΣ: ΝΑΤΣΟΥΛΑΣ Η. (Λάρισας)
Β΄ΒΟΗΘΟΣ: ΝΙΚΖΑΣ Α. (Λάρισας)
Παρατηρητής: Σιδηρόπουλος (Καστοριάς)
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Α.Ε.Π. Βατολάκκου για το κρισιμότερο ματς της χρονιάς, με αντίπαλο τη Φλώρινα. Στο Βατόλακκο όλοι βλέπουν το συγκεκριμένο παιχνίδι..... Ακολουθεί: "Ετοιμοπόλεμος ο ΠΑΣ....

σαν τελικό, αφού το τρίποντο αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία για τους Πόντιους, να σώσουν και φέτος την παρτίδα. 
Θετικό είναι το κλίμα στα αποδυτήρια των Ποντίων και μεγάλη η διάθεση των παικτών καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, στις προπονήσεις. ΄Ολοι πλέον έχουν συνειδητοποιήσει ότι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Λάλλου, έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τον "υπέρ πάντων αγώνα". Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει όμως ο τεχνικός της Α.Ε.Π., αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του δυο από τους πιο φορμαρισμένους παίχτες του το τελευταίο διάστημα, τον αρχηγό Αβραάμ Ιωαννίδη και το μεσοεπιθετικό Ανδρέα Παπαμιχαήλ, που αποτελούν βαρόμετρο για την ομάδα.
Ο Γενικός αρχηγός της Α.Ε.Π.  Γρηγόρης Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στην κρισιμότητα του αγώνα στη Φλώρινα δήλωσε:"Είμαστε ετοιμοπόλεμοι και η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα τόσο στον αγωνιστικό, όσο και στον ψυχολογικό τομέα. Δυστυχώς με το Βατερό, δώσαμε μια κλωτσιά και χάσαμε ότι με πολύ κόπο είχαμε κερδίσει στη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια. ΄Εχω τονίσει και παλιότερα ότι έχουμε την ποιότητα και το σθένος, να πάρουμε το επιθυμητό για μας αποτέλεσμα κι αυτό ελπίζουμε να κάνουμε την Κυριακή, αφού για μας το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο".
f. bazakas

Ετοιμοπόλεμος ο ΠΑΣ


Σε εντατικούς ρυθμούς έχει μπει η προετοιμασία του ΠΑΣ Φλώρινα ενόψει του πολύ κρίσιμου αγώνα με την ΑΕΠ Βατολάκκου, στον οποίο επιζητεί τη νίκη για να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από την γραμμή του υποβιβασμού. Οι ερυθρόλευκοι, μετά το 4ήμερο ρεπό λόγω των εορτών του Πάσχα, προπονούνται σε δυνατούς ρυθμούς। Οι προπονητές του συλλόγου, Τάκης Παπαθανασίου και Πέτρος Παπαδόπουλος, δεν υπολογίζουν μόνο τον τιμωρημένο Παντελή Μάνο, που έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και είναι αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα της Κυριακής.
Αρκετοί φίλοι της ομάδας αναμένεται να βρεθούν στο ΔΑΚ Φλώρινας, για την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση, με μεγάλη κινητικότητα να υπάρχει στα σχολεία του Νομού, όπου οι νεαροί φίλοι του ΠΑΣ, ετοιμάζουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: