ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Νεκρή 15χρονη μετά από εξορκισμό

Ένα κορίτσι 15 χρόνων πέθανε στην Guyana, περιοχή κοντά στην Georgetown των ΗΠΑ, ύστερα από «εξορκισμό» που της έκαναν οι γείτονές της και ο τοπικός πάστορας του χωριού της, σύμφωνα με την αστυνομία που διερευνά το περιστατικό.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη ...την προηγούμενη Παρασκευή .
Η 15χρονη Sangeeta Persaud άρχισε -σύμφωνα με τους γείτονες και τον πάστορα του χωριού της- να φέρεται «αλλοπρόσαλλα» την προηγούμενη Κυριακή, μόλις ήπιε τσάι για πρωινό στο σπίτι της γιαγιάς της.

Η μητέρα της ανησύχησε μετά από μερικές ημέρες που έβλεπε ότι η κόρη της «δεν συνερχόταν» και κάλεσε τον πάστορα στο σπίτι της, γιατί, όπως είπε η ίδια, στην αστυνομία είχε ζήσει μια παρόμοια εμπειρία, όταν ήταν εκείνη 12 χρόνων.

Ο πάστορας, Ewart Cummings, είπε ότι αποφάσισε να πάρει το κορίτσι στην εκκλησία του, όπου ο ίδιος μαζί με άλλους συγχωριανούς του πέρασαν πέντε ώρες προσευχόμενοι για την 15χρονη, πιέζοντας με τα χέρια το στομάχι της, «για να φύγει από μέσα της το κακό».


Την ανάγκασαν επίσης να πιει «καθαγιασμένο λάδι», ενώ, όταν το έπινε η 15χρονη, άρχιζε να «γαυγίζει και να κάνει άλλους περίεργους ήχους»!


Ο Cummings είπε ότι μετέφερε το κορίτσι στο νοσοκομείο περίπου στις 17:00 (τοπική ώρα) το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ η 15χρονη «ήταν πολύ εξασθενημένη». Τελικά, κατέληξε στις 22:00 με τους γιατρούς να μην μπορούν να τη σώσουν.


Ο αστυνομικός διευθυντής, Colin West, είπε ότι τα αποτελέσματα της νεκροψίας «δεν έδωσαν κάποιο σίγουρο συμπέρασμα» για τα αίτια του θανάτου της 15χρονης και πως οι έρευνες συνεχίζονται.
                                                                                 Zougla.grhttp://www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: