ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ – ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 2-2 (2-0)

΄Αδικο το αποτέλεσμα 
Κυριακή: 11 Απριλίου 2010, 25η αγωνιστική
Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ
Τα μοιράστηκαν όλα ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ και Ε.Α.Π. με τους γηπεδούχους σαφώς καλύτερους σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα να αδικούνται από το αποτέλεσμα και να διαμαρτύρονται δίκαια για τη διαιτησία του κ. Τρυφωνίδη που δεν σφύριξε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του... Χρήστου Μπαλοδήμου στο 88΄ και να επιτρέπει το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων ειδικά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που χρησιμοποίησε ο Νίκος Μπαλοδήμος. 
Καταιγιστικά τα Αεράτα στο α΄ημίχρονο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, επέβαλαν το ρυθμό που ήθελαν και προηγήθηκαν με 2-0. Δυο ολέθρια λάθη της άμυνας εκμεταλλεύτηκε η ΕΑΠ και ισοφάρισε σε 2-2. Από κει και πέρα είχαμε μονόλογο των γηπεδούχων και πάρα την προκλητική εναντίον τους διαιτησία, δημιούργησαν και έχασαν τεράστιες ευκαιρίες και δεν ευτύχησαν από ατυχία και αστοχία των παικτών τους να πάρουν το τρίποντο. Παράλληλα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο διαιτητής κ. Τρυφωνίδης δεν έδειξε κόκκινη κάρτα στον Σταφιλίδη, αφού τη δεύτερη κίτρινη που του έδειξε στο 38΄την πήρε πίσω, υποστηρίζοντας πως έκανε λάθος. Άλλο ένα τραγελαφικό γεγονός των ελληνικών γηπέδων.

2΄- Κεφαλιά του Θ. Συμεωνίδη, απόκρουση του Βίδρα σε κόρνερ στη γωνία του.
6΄- Βολίδα του Ρ. Δημόπουλου από τα 20 μ., η μπάλα καρφώθηκε στο δεξί γάμα του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Θεοδωρίδη κι έτσι σημειώθηκε το 1-0.
12΄- Καλό σουτ του Αναστασιάδη μετά από πάσα του Χερίδη, στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Θεοδωρίδη.
20΄- Μπαλιά τρύπα του Θ. Λάλλου, τετ-α-τετ ο Ρ. Δημόπουλος, υποδείχθηκε λανθασμένα οφσαϊτ.
37΄- Σέντρα ακριβείας του Χρ. Μπαλοδήμου, ο Αναστασιάδης κατέβασε αριστοτεχνικά την μπάλα μπήκε στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 2-0.
44΄- Σέντρα σουτ του Σ. Μπαλοδήμου, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε απ’ τους αμυντικούς της Ε.Α.Π.
50΄- Μακρινό σουτ του Τσιάμη, ολέθριο λάθος του Βίδρα, η μπάλα πέρασε μέσα από τα χέρια του και η Ε.Α.Π. μείωσε σε 2-1.
61΄- Σέντρα του Γ. Ηλιάδη, αδράνεια της άμυνας των Αεράτων και ο Θ. Συμεωνίδης με σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

68΄- Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρ. Μπαλοδήμου, η μπάλα πέρασε σύρριζα άουτ.
77΄- Φάουλ από αριστερά εκτέλεσε ο Δημητριάδης, κεφαλιά του Χρ. Μπαλοδήμου από το ύψος της μικρής περιοχής, πέρασε λίγο άουτ.
82΄- Από αριστερά εκτέλεσε φάουλ ο Σ. Μπαλοδήμος, η μπάλα βρήκε το πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού και κατέληξε άουτ.

87΄- Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Δημητριάδης, που μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χρ. Μπαλοδήμου αστόχησε σε κενή εστία με το κεφάλι.
89΄- Μπαλιά του Παπακώστα, σουτ του Χρ. Μπαλοδήμου μέσα απ’ την περιοχή δεν βρήκε πάλι στόχο.
Πολύ κακή η διαιτησία των: Τρυφωνίδη, Μπαλάφα και Ζαχόπουλου (Θεσσαλίας)

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Γ. Βίδρας, Θ. Λάλλος, Σ. Μπαλοδήμος, Δ. Γάκης, Απ. Οικονόμου, Αχ. Χερίδης, Θ. Δημόπουλος, Χ. Μπαλοδήμος, Ρ. Δημόπουλος (45΄Ευθ. Παπακώστας), Π. Δημητριάδης, Κ. Αναστασιάδης (70΄Γ. Κοτενίδης)
Ε.Α.Π. (Λευτέρης Κελεσίδης): Θεοδωρίδης, Θ. Συμεωνίδης, Τσιάμης, Σταφυλίδης (45΄Λουκάς), Γ. Ηλιάδης, Τζεϊδανίδης, Κ. Ηλιάδης, Α. Ηλιάδης, Κελεσίδης, Δημούλτσης (45΄Κοτζαχρήστος), Μαυραγγελίδης (45΄Γ. Συμεωνίδης)

Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: