ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2-3 (1-2)

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2-3 (1-2)
Κυριακή: 25 Απριλίου 2010, 27η αγωνιστική
Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στον Πόρο.....
ανάμεσα στα ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ και τον Εθνικό Κατερίνης.  Σ’ ένα ελεύθερο παιχνίδι με τρελό ρυθμό, οι δυο ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, πέτυχαν 5 γκολ και αντάμειψαν τους φιλάθλους που πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα. 
Η μπάλα ανεβοκατέβαινε διαρκώς στις δυο εστίες και τελικά οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα λάθη της άμυνας των γηπεδούχων, πήραν το τρίποντο και εξασφάλισαν την παραμονή στην κατηγορία τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Μετά το τέλος του αγώνα η Διοίκηση των Αεράτων παρέθεσε δείπνο στην αποστολή του Εθνικού Κατερίνης, δείγμα των άριστων σχέσεων ανάμεσα στις δυο ομάδες.
5΄- Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τα Αεράτα, όταν ο Ευαγγελόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, το δυνατό σουτ όμως που επιχείρησε απέκρουσε θεαματικά σε κόρνερ ο Σακελαρίδης.
11΄- Σουτ του Θ. Λάλλου από πλεονεκτική θέση, πέρασε ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι.
15΄- Μακρινή μπαλιά του Τζιάμα, ο Σταλίκας κατέβασε ωραία, σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζιόγκου και πέρασε άουτ.
17΄- Ωραία μπήκε ο Μπαλοδήμος από αριστερά, καταπληκτική παράλληλη πάσα «πάρε βάλε» στον Παπακώστα, που από τα 3 μ. πλάσαρε άουτ.
18΄- Μπέρδεμα Δημητριάδη και Τζιόγκου εκμεταλλεύτηκε ο Σαμανίδης που απλώς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 0-1.
20΄- Η πίεση του Αναστασιάδη απέδωσε καρπούς, ο Μπαλοδήμος μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε απ’ το Θεοδοσιάδη και κέρδισε το πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ισοφαρίζοντας σε 1-1.
25΄- Από το κέντρο εκτέλεσε φάουλ ο Σαμανίδης, λάθος έξοδος του Τζιόγκου και ο Ζαβαντιάς με κεφαλιά πέτυχε το 1-2.
36΄- Ο Σαμανίδης βρήκε το Σταλίκα μέσα στην περιοχή, το οσυτ όμως του τελευταίου πέρασε ελάχιστα άουτ.
41΄- Εκτέλεση φάουλ του Σταλίκα, κεφαλιά του Ζαβαντιά από πολύ κοντά πέρασε  σύρριζα άουτ.
44΄- Αναστασιάδης και Χρ. Μπαλοδήμος συνδυάστηκαν, σουτ του τελευταίου απέκρουσε με δυσκολία ο Σακελαρίδης.
52΄- Από δεξιά εκτέλεσε φάουλ ο Σ. Μπαλοδήμος, πετάχτηκε ο Οικονόμου και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.
60΄- Σέντρα από αριστερά του Σαμανίδη, κεφαλιά του Σταλίκα,  προσπάθησε ο Οικονόμου να διώξει αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το 2-3.
64΄- Καλό σουτ του Χερίδη μετά από πάσα του Μπλάντου, μπλόκαρε ο Σακελαρίδης.
87΄- Τεράστια ευκαιρία έχασαν τα Αεράτα, όταν ο Χερίδης μπήκε από αριστερά, έβγαλε στο Βίδρα στο ύψος του πέναλτι, τη βολίδα του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σακελαρίδης.
Πολύ καλή η διαιτησία των: Καψάλη, Μαραζόπουλου και Ιωάννου (Θεσπωτίας)
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Μ. Τζιόγκου, Δ. Ευαγγελόπουλος (45΄ Γ. Μπλάντος), Δ. Γάκης, Απ. Οικονόμου, Θ. Λάλλος, Ρ. Δημόπουλος, Χ. Μπαλοδήμος, Π. Δημητριάδης, Κ. Αναστασιάδης (75΄Γ. Βίδρας), Γ. Κοτενίδης,  Ευθ. Παπακώστας (45΄ Αχ. Χερίδης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Σακελαρίδης, Τζιάμας, Θεοδοσιάδης, Ζαβαντιάς (78΄Σ. Σαββίδης), Ν. Σαββίδης, Ζαπουνίδης, Σταλίκας, Ζυγόπουλος, Βράκας, Δερμιζής, Σαμανίδης
Φώτης Μπαζάκας
fotisbazakas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: