ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Στο τέλος ...υπερίσχυσε!!! ΜΕΓΑΡΟ – ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ 2-5 (0-0)

ΜΕΓΑΡΟ – ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ 2-5 (0-0)
Τετάρτη: 7 Απριλίου 2010
20η Αγωνιστική Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Χορταστικό το ματς στο Μέγαρο με 7 γκολ και ανατροπή στο β΄ ημίχρονο.
Το Μέγαρο μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κυριολεκτικά στο 1ο δεκάλεπτο βομβάρδισε την εστία του Κουζούμη, χάνοντας τρεις τεράστιες ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Ο Καμβουνιακός μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, ήταν όμως φλύαρος και είχε δυσκολίες να φτάσει στην περιοχή του Μητράκη. Στο β΄ημίχρονο το Μέγαροπροηγήθηκε, αλλά δυο ολέθρια λάθη της άμυνας του καθώς και η
ποδοσφαιρική ευφυΐα του ΄Αρη Πιτιλάκου, έφεραν την ανατροπή του σκορ κι από κει και πέρα ο Καμβουνιακός επικράτησε πλήρως και σημείωσε ευρεία νίκη με 2-5.
Καθοριστικό ρόλο βέβαια στη ροή του παιχνιδιού, έπαιξε ο τραυματισμός και η αποχώρηση στο 65ο λεπτό του τερματοφύλακα του Μεγάρου, Μητράκη.

1΄- Καταπληκτική πάσα του Σιώτα στον κενό χώρο, μόνος ο Σκόδρας πλάσαρε άουτ.
3΄- Δυνατό σουτ του Τσιοπλή από πλάγια αριστερά, πέρασε σύρριζα άουτ.
7΄- Ο Δρόσος από δεξιά εκτέλεσε πλάγιο άουτ, παράλληλη σέντρα του Ντεμαϊ, ο Σπηλιώτης σε κενή εστία κατάφερε να αστοχήσει.
20΄- Θ. Κούτουλας και Γκουγκουγιάννης συνεργάστηκαν, σουτ του τελευταίου, μπλόκαρε ο Μητράκης.


34΄- Ο Χαριζόπουλος μπήκε από αριστερά, πάσαρε στον Σπηλιώτη που σούταρε για να μπλοκάρει ο Κουζούμης.
42΄- Λάθος του Κόγιου εκμεταλλεύτηκε ο Σιώτας, που εξαπέλυσε από το ύψος της περιοχής κεραυνό, για να αποκρούσει εκπληκτικά σε κόρνερ ο Κουζούμης.


47΄- Επικίνδυνη σέντρα σουτ του Ράτζα απέκρουσε με δυσκολία ο Μητράκης.
49΄- ΄Εξοχη σέντρα του Καρανάσιου, πετάχτηκε ο Σπηλιώτης και με κεφαλιά έγραψε το 1-0.
50΄- Σουτ του Ντεμαϊ από το ύψος της περιοχής, κόντραρε στον Σωτήρη και ο Τσιοπλής που πήρε την επαναφορά σούταρε δυνατά λίγο άουτ.


53΄- Ο Πιτιλάκος απελευθερώθηκε από τα μαρκαρίσματα, σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής για να μπλοκάρει δύσκολα με διπλή προσπάθεια ο Μητράκης.
60΄- Κόρνερ εκτέλεσε ο Ράτζας, κεφαλιά του Παπατσάνη, μπλόκαρε ο Μητράκης.
63΄- Φοβερή ατομική προσπάθεια του Πιτιλάκου, που ανατράπηκε, “παίζεται” έδειξε ο διαιτητής κ. Βλάχος, παραδόξως οι παίχτες του Μεγάρου σταμάτησαν, ο Παπατσάνης κυνήγησε την μπάλα και τη γύρισε στο Θ. Κούτουλα, που απλώς την έσπρωξε στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
65΄- Ολέθριο λάθος του τραυματισμένου Μητράκη, που έπιασε δυο φορές τη μπάλα και ο Καμβουνιακός κέρδισε έμεσσο στα 7 μέτρα. Ο τερματοφύλακας του Μεγάρου αντικαταστάθηκε απ’ τον Τσιοπλή στη φάση αυτή. Το φάουλ εκτέλεσε πλασαριστά ο Πιτιλάκος στο Ράτζα, που σούταρε δυνατά, πέρασε την μπάλα απ’ το τείχος σημειώνοντας το 1-2.


75΄- Καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πιτιλάκου και 1-3 για τον Καμβουνιακό.
80΄- Ωραία ατομική προσπάθεια του Κακούσιου, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Πιτιλάκο που από το ύψος του πέναλτι με δυνατό πλασέ πέτυχε το 1-4.
81΄- Σέντρα ακριβείας του Σιώτα και ο Σπηλιώτης από κοντά με προβολή μείωσε σε 2-4.
85΄- Βολίδα του Ράτζα από τα 25 μ. , άφησε άναυδο τον Τσιοπλή που είδε την μπάλα να καρφώνεται στο γάμα της εστίας του, κι έτσι σημειώθηκε το τελικό 2-5.


΄Αριστη η διαιτησία των: Κ. Βλάχου, Β. Τσέτσιλα και Αλεξίου (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).

ΜΕΓΑΡΟ: Μητράκης (65΄Λιανός), Χ. Ζίρκας, Γ. Ντεληνάτσιος, Γ. Σιώτας, Δ. Σπηλιώτης (85΄Πόραβος), Λ. Ντεμαϊ, Χ. Σκόδρας, Δ. Καρανάσιος, Δ. Δρόσος, Χαριζόπουλος (81΄Κ. Δρόσος), Β. Τσιοπλής

ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ: Α. Κουζούμης, Κ. Σωτήρης, Α. Ράτζας, Δ. Κόγιος (53΄Π. Σπανός), Δ. Γκουγκουγιάννης, Γ. Κακούσιος, Ε. Βλάχος, Σ. Παπατσάνης, Π. Τσικρίκης (68΄Δ. Δρομπούρας), Θ. Κούτουλας, Δ. Λαβός (46΄΄Αρ. Πιτιλάκος)


Φώτης Μπαζάκας