ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

3ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO - ΓΡΕΒΕΝΑ 1-2 MAΪΟΥ 2010



ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤ.Ο.Ε.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 20103ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO
1ος - 2ος ΑΓΩΝΑΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ 1-2
MAΪΟΥ 2010


Το Αθλητικό Σωματείο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Γρεβενών (Μ.Ο.Γ.) με αριθμό αναγνώρισης 2532/15-4-2003 και κωδικό Φ.Μ. 01 της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, διοργανώνει το Σάββατο 1 Μαΐου και την Κυριακή 2 Μαΐου 2010 τον 1ο και 2ο κατά σειρά αγώνα για... το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ENDURO Δυτικής Μακεδονίας.
Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο 2725/99, τον γενικό κανονισμό αγώνων Μοτοσυκλέτας της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΜΟΤ.Ο.Ε. και τον παρόντα ειδικό κανονισμό. ΑΡΘΡΟ 1 - ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος:                            Σιούλης Γιάννης (Τηλ. 6932 302635 begin_of_the_skype_highlighting              6932 302635      end_of_the_skype_highlighting)
Μέλος:                                    Χριστόφορος Τολιόπουλος
Μέλος:                                    Κοκόλης Νίκος

Πρόεδρος Αγωνοδικών:      Στραβού Γιώργος
Αγωνοδίκης:                          Δημητριάδης Θωμάς
Αγωνοδίκης:                          Κούγιας Ηλίας
Παρατηρητής:                       Κάβουρας Νικόλαος

Αλυτάρχης:                             Καραμιχαηλίδης Χρήστος
Γραμματεία:                           Εύη Κόκκινου
Τεχνικός Έφορος:                 Δημητριάδης Θωμάς


ΑΡΘΡΟ 2 - ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΓΕΝΙΚΑ
Ο αγώνας είναι διήμερος και θα διεξαχθεί στην περιοχή του Δήμου Γρεβενών το Σάββατο 1 Μαΐου και την Κυριακή 2 Μαΐου 2010.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η διαδρομή του αγώνα έχει μήκος 96 χλμ. (κυκλική διαδρομή 32 χιλ. η οποία θα γίνει τρεις φορές),  και η διάρκεια του αγώνα είναι περίπου 3:15΄ ώρες. Ο αγώνας έχει 1 Σ.Ε.Χ. και 1 Ειδική Διαδρομή ανά γύρο.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Η Ειδική Διαδρομή είναι τύπου Enduro, σηματοδοτημένη με κορδέλα διαφορετικού χρώματος σε κάθε πλευρά. Το μήκος της Ειδικής Διαδρομής έχει μήκος 4 χλμ. και θα χρονομετρηθεί 3 φορές.

ΑΡΘΡΟ 3 - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Στον αγώνα για μπορούν να συμμετέχουν μόνο οι Αθλητές των Αθλητικών Σωματείων της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου που ανήκουν στην Αθλητική ΜΟΤ.Ο.Ε.
Για να λάβει μέρος κάποιος στον αγώνα πρέπει να συμπληρώσει, μέσω του Αθλητικού Σωματείου στο οποίο ανήκει, την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. (www.e-amotoe.gr)
Το παράβολο συμμετοχής στον αγώνα ορίζεται στα 35€ και αντιστοιχεί στην ασφάλεια του κάθε αθλητή.
Η υπογραφή της δήλωσης συμμετοχής σημαίνει αυτόματα για τον συμμετέχοντα πλήρη αποδοχή και γνώση του ειδικού κανονισμού.
Τα δικαιώματα συμμετοχής επιστρέφονται εφόσον:
Η δήλωση συμμετοχής δεν γίνει δεκτή ή ο αγώνας ματαιωθεί.
Εάν κατά τον έλεγχο εξακρίβωσης πριν την εκκίνηση, μια μοτοσυκλέτα δεν ανταποκρίνεται στην κλάση που έχει εγγραφεί, η μοτοσυκλέτα αυτή μετά από πρόταση των τεχνικών εφόρων και απόφαση αγωνοδικών μπορεί να μεταφερθεί στην κλάση που ανταποκρίνεται.

ΑΡΘΡΟ 4 - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

β)
Οι μοτοσυκλέτες των αθλητών που συμμετέχουν στον αγώνα χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:
Ε1: Δίχρονες έως 125cc και τετράχρονες έως 250cc.
Ε2:  Δίχρονες από 126cc και άνω και τετράχρονες από 251cc και άνω.

ΑΡΘΡΟ 5 -  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ – PARK FERME - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ο Τεχνικός Έλεγχος θα γίνει το Σάββατο 1 Μαΐου 2010, στην Πλατεία Ελευθερίας των Γρεβενών, από τις 08:00 μέχρι τις 09:30.
Η ενημέρωση των αθλητών θα γίνει στις 9:30 στον χώρο της εκκίνησης.
Στον τεχνικό έλεγχο πρέπει να προσκομίζονται απαραίτητα τα παρακάτω έγγραφα σε πρωτότυπη μορφή (δεν θα γίνονται δεκτές φωτοτυπίες, ή υπεύθυνες δηλώσεις):
α) Η άδεια οδήγησης μοτοσυκλέτας (δίπλωμα).
β) Η άδεια κυκλοφορίας  της μοτοσυκλέτας.
γ) Η ασφάλεια της μοτοσυκλέτας.
Κατά τον τεχνικό έλεγχο θα ελέγχονται τα φρένα, τα ελαστικά, η λειτουργία των φώτων εμπρός και πίσω, καθώς και η εν γένει καλή κατάσταση και  λειτουργία της μοτοσυκλέτας. Ελέγχεται επίσης η ύπαρξη του αριθμού κυκλοφορίας στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας. Επίσης στον τεχνικό έλεγχο μαζί με την μοτοσυκλέτα ελέγχεται και το κράνος του αθλητή και προσκομίζονται τα δοχεία ανεφοδιασμού  τα οποία και παραμένουν φυλασσόμενα από τον οργανωτή, και τα οποία πρέπει να αναγράφουν οπωσδήποτε τον αριθμό συμμετοχής του αθλητή.

ΑΡΘΡΟ 6 - ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 10:30 π.μ.

ΑΡΘΡΟ 7 - ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Ο χώρος εργασιών είναι στον χώρο εκκίνησης - τερματισμού ο οποίος βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας των Γρεβενών. Επίσης εργασίες μπορούν να γίνουν και στους Σ.Ε.Χ. ανάμεσα στις λευκές και κίτρινες σημαίες.
Επιτρέπετε σε μηχανικούς να κάνουν οποιαδήποτε εργασία στην μοτοσυκλέτα, εκτός από τη αλλαγή ελαστικών και των μαρκαρισμένων τμημάτων της μοτοσυκλέτας.
Αλλαγή ελαστικών μπορεί να κάνει ο αθλητής μόνος του με εργαλεία που δεν έχουν οποιαδήποτε εξωτερική υποβοήθηση. Οι μηχανικοί μπορούν να αφαιρέσουν τους τροχούς και να τους παραδώσουν στον αθλητή.
Απαγορεύεται η χρήση πιεστικών μηχανημάτων για καθαρισμό και η χρήση εργαλείων που δουλεύουν με ηλεκτρικό ρεύμα, αέρα ή άλλο τρόπο υποβοήθησης.

ΑΡΘΡΟ 8 ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ
Ο Ανεφοδιασμός θα γίνεται στον χώρο εργασιών και στους Σταθμούς Ελέγχου Χρόνου.
ΑΡΘΡΟ 9 ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Οι αγωνιζόμενοι αμέσως μετά τον τερματισμό τους πρέπει να κατευθύνουν τις μοτοσυκλέτες τους στο χώρο του PARK FERME, όπου θα παραμείνουν μέχρι το τέλος της προθεσμίας υποβολής ενστάσεως. Οι οδηγοί που δεν θα κατευθυνθούν αμέσως στον χώρο του PARK FERME θα αποκλείονται από τον αγώνα. Στο διάστημα που οι μοτοσυκλέτες βρίσκονται κάτω από το καθεστώς του PARK FERME, δεν επιτρέπεται καμία αφαίρεση, μετατροπή, προσθήκη, ή ανεφοδιασμό με ποινή αποκλεισμού από τον αγώνα. Στον τερματισμό δεν υπάρχει προπορία.

ΑΡΘΡΟ 10 - ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Οι ενστάσεις πρέπει να υποβάλλονται από τον ίδιο τον ενιστάμενο. Κάθε ένσταση πρέπει να αναφέρεται σε ένα μόνο θέμα.
Δεν γίνεται δεκτή ένσταση εναντίον διαπίστωσης γεγονότος που δηλώνεται από τον αλυτάρχη, τους εφόρους εκκίνησης και τερματισμού ή από οποιονδήποτε άλλο έχει ορισθεί από την οργάνωση για την διαπίστωση αυτού του γεγονότος.
Το κόστος της ένστασης είναι ίσο με παράβολο συμμετοχής.
Οι ενστάσεις υποβάλλονται:
• για αντικανονική συμμετοχή συμμετέχοντος ή αναβάτη το αργότερο 30' λεπτά μετά το πέρας του ελέγχου εξακρίβωσης.
• κατά των αποτελεσμάτων εντός 30' λεπτών μετά την δημοσίευση των αποτελεσμάτων.
• για τεχνικούς λόγους εντός 30΄ λεπτών μετά τον τερματισμό του αγώνα στο PARK FERME.

ΑΡΘΡΟ 11 - ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Όλοι οι συμμετέχοντες αναβάτες είναι ασφαλισμένοι για προσωπικά ατυχήματα.
Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές των μοτοσυκλετών, των εξαρτημάτων και παρελκυμένων τους, λόγω ατυχήματος, πυρκαγιάς ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας.

ΑΡΘΡΟ 12 - ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΕΠΑΘΛΩΝ
Η απονομές θα γίνουν στο τέλος της κάθε ημέρας στον χώρο του τερματισμού.
Κύπελλα  θα πάρουν οι 3 πρώτοι  κάθε κατηγόριας και μετάλλια 4ος, 5ος, 6ος.

ΓΙΑ ΤΟΝ Μ.Ο.Γ
Ο ΕΦΟΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ                                                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Καραμιχαηλίδης Χρήστος                                                     Ιωάννης Σιούλης

- Grevena Moto Club - Likourgou 10 Str. - 51100 - Grevena - GR
- Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Γρεβενών - Λυκούργου 10 - 51100 - Γρεβενά

- Tel.-Fax. +30 24620 80436
- Τηλ.- Fax. 24620 80436
- E-mail: mog1989@yahoo.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - mog.enduro@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
- Youtube: http://www.youtube.com/user/Enduroforever
- Facebook: http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=61068138319

Δεν υπάρχουν σχόλια: