ΣΙΝΕ

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Α.Ε. Σιάτιστας - Γρεβενά Αεράτα 4-0



Δ΄ΕΘΝΙΚΗ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ - 26η Αγωνιστική
ΚΥΡΙΑΚΗ 18-04-2010, Δημοτικό γήπεδο Σιάτιστας
Το πιο ευχάριστο απόγευμα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος πέρασε η ΑΕ Σιάτιστας κόντρα στα Γρεβενά Αεράτα. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια και στο πρώτο 6λεπτο είχαν πετύχει ήδη δυο τέρματα. Στη συνέχεια ...δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες με αποτέλεσμα να διευρύνουν περισσότερο το σκορ. Τα Γρεβενά Αεράτα παρατάχθηκαν με ενδεκάδα ανάγκης, αφού το συγκρότημα του Νίκου Μπαλοδήμου, αγωνίστηκε συνολικά με 11 μικρούς παίχτες. Τα δυο γρήγορα γκολ που δέχθηκαν οπωσδήποτε επηρέασαν αρνητικά την απόδοση των μικρών παιχτών, που πάντως προσπάθησαν απέναντι σε μια ομάδα που ήταν αποφασισμένη για το τρίποντο, για να μην μπει σε περιπέτειες.

Η εικόνα του παιχνιδιού

2΄- Μπάσιμο του Στεργίου Θ. και παράλληλη σέντρα, ο Τζιούκαλιας πετάχτηκε και με ιδανικό πλασέ έγραψε το 1-0.
6΄- Ο Πανταζής ξέφυγε τον αντίπαλό του έβγαλε τη σέντρα, ολέθριο λάθος αμυντικού εκμεταλλεύτηκε ο Τζιούκαλιας και με υπέροχη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε δυο τα τέρματα των γηπεδούχων.
12΄- Σουτ βολίδα του Χατζηρούμπη λίγο έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ.
18΄- Ατομική ενέργεια του Γκαραγκούνη Ν. και πάσα στον Κωτούλα που έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας έσωσε.
22΄- Σουτ του Στεργίου από καλή θέση δεν βρήκε στόχο.
27΄- Σέντρα του Στεργίου Κ. και σουτ του Κωτούλα απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
35΄- Ταχύτατη αντεπίθεση του Μπούρτσου που είχε περάσει αλλαγή και κοφτή πάσα στο σημείο του πέναλτι,  ο Κωτούλας αυτή τη φορά ήταν εύστοχος και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
45΄- Αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Τζιούκαλια ανάγκασε τον Βίδρα σε δύσκολη επέμβαση .
54΄- Πλαγιοκόπηση του Τζιούκαλια και γλυκιά σέντρα, ο Στεργίου Θ. με ασύλληπτη κεφαλιά πέτυχε το 4-0.
63΄- Προσωπική ενέργεια του Χ. Μπαλοδήμου και σουτ απέκρουσε με τα δάχτυλά του ο Μακρής και με τη  βοήθεια του δοκαριού έσωσε.
66΄- Πλασέ του Πατσικόπουλου η μπάλα βρήκε το δοκάρι ξαναεπέστρεψε στον ίδιο που την έστειλε για δεύτερη φορά στο δοκάρι.
72΄- Φάουλ του Χ. Μπαλοδήμου η  μπάλα στο τείχος, στρώθηκε μπροστά του,  νέο σουτ εξουδετέρωσε ο Μακρής.
75΄- Ο Ευαγγελόπουλος έδωσε στον Δημόπουλο που δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της τιμής.
80΄- Προσωπική ενέργεια του Χατζηρούμπη και σουτ η μπάλα στο δοκάρι.

ΣΙΑΤΙΣΤΑ: Μακρής, Νούσιος (20΄Μπούρτσος), Πανταζής, Κ. Στεργίου (60΄Πατσικόπουλος), Θ. Στεργίου, Νασιόπουλος, Χατζηρούμπης, Β. Γκαραγκούνης, Ν. Γκαραγκούνης, Τζιούκαλιας, Κουτούλας (52΄Τσίτσαρης)

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Τζιόγκου (56΄Βίδρας), Ευαγγελόπουλος, Σ. Μπαλοδήμος, Γάκης (46΄Παπακώστας), Οικονόμου, Κοτενίδης, Θ. Δημόπουλος, Ρ. Δημόπουλος (46΄Χερίδης), Δημητριάδης, Χ. Μπαλοδήμος, Βιτορίνο
Χρήστος Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: