ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ – ΜΕΓΑΡΟ 4-2 (3-0)


Στο α΄ημίχρονο η Σειρήνα «καθάρισε» το ματς απέναντι στο αξιόμαχο Μέγαρο, που εντυπωσίασε στο β΄ ημίχρονο απ’ την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές του, εκμεταλλευόμενοι και τη χαλαρότητα των παιχτών του Σαράντη Μπαλντούμη. ΄Ανετη επικράτηση λοιπόν για τους γηπεδούχους απέναντι σε μια ομάδα που παίζει...

«ποδόσφαιρο» και αγωνίζεται για τη σωτηρία της. Το παιχνίδι είχε καταπληκτικό ρυθμό και οι 100 περίπου φίλαθλοι απόλαυσαν 6 γκολ και πολλές φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά στις δυο εστίες. 

2΄- Ωραία σέντρα του Σ. Κωτσατίσογλου από δεξιά, μόνος ο Σπ. Καραγιάννης δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και χάθηκε η πρώτη ευκαιρία για τη Σειρήνα.
13΄- Συνεργασία Π. Κουκουτσέλα – Χριστοδούλου, βολίδα του τελευταίου απ’ το ύψος της περιοχής ανάγκασε τον Τσιοπλή να απογειωθεί και να αποκρούσει σε κόρνερ.
16΄- Κάθετη πάσα του Π. Κουκουτσέλα στον Καραγιάννη, που μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε απ’ το Ζιάκα. Το πέναλτι που σφύριξε αμέσως ο διαιτητής κ. Καραλιόλιος εκτέλεσε εύστοχα ο Καραγιάννης σημειώνοντας το 1-0.

19΄- Σάλο – Καραγιάννης – Χριστοδούλου συνεργάστηκαν έξοχα, ο Χριστοδούλου απελευθερώθηκε και με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-0.
20΄- Πάσα του Ντεμαϊ στον Τζιαμπίρη που έκανε κακή επιλογή και σούταρε από πλάγια δεξιά άουτ.
34΄- Ο Καραγιάννης άνοιξε στον Σ. Κωτσατίσογλου από δεξιά, αυτός έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Ξάνθο, που δεν δυσκολεύτηκε με το κεφάλι από κοντά να πετύχει το 3-0.
38΄- Καταπληκτική πάσα του Φαλτάκα στον Μπόζιαρη, που από θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσιοπλή που απέκρουσε με τα χέρια και στη συνέχεια ο Σ. Κωτσατίσογλου αστόχησε σε κενή εστία.
43΄- Πάσα του Τζιαμπίρη στο Μήττα, που από πλάγια αριστερά σούταρε άουτ.
46΄- Ολέθριο λάθος του Γρίδα που πηγαίνοντας ανενόχλητος να πιάσει την μπάλα γλίστρησε και ο Σπηλιώτης από κοντά μείωσε σε 3-1.

47΄- Απάντηση της Σειρήνας στην επόμενη φάση, όταν ο Ξάνθος από δεξιά έβγαλε τη σέντρα, ο Καραγιάννης διεκδίκησε, η μπάλα στρώθηκε στον Κίτσιο που από το ύψος της μικρής περιοχής με συρτό σουτ σημείωσε το 4-1.
50΄- Ατομική προσπάθεια του Κουκουτσέλα, πέρασε όποιν βρήκε μπροστά του, αλλά από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε άουτ.
57΄- Δυνατό σουτ του Σπηλιώτη απέκρουσε σε κόρνερ ο Γρίδας.
65΄- Πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Μήττα, που πέρασε 3 αντιπάλους και πλάσαρε άουτ.

70΄- Σουτ του Καρανάσιου από το ύψος της περιοχής, απέκρουσε εντυπωσιακά με ψαλίδι πάνω στη γραμμή ο Χριστούλης.
71΄- Καταπληκτική πάσα του Ντεμαϊ στον Κ. Δρόσο, που μπήκε στην περιοχή και εκτέλεσε το Γρίδα μειώνοντας σε 4-2.
76΄- Εκπληκτική απόκρουση του Γρίδα στη γωνία του, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντεμαϊ.
82΄- Ο Ντενίς άλλαξε την μπάλα με τον Κουκουτσέλα, που μπήκε στην περιοχή, το πλασέ του όμως σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσιοπλή.

86΄- Ψηλοκρεμαστά εκτέλεσε φάουλ ο Ντεμαϊ για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Γρίδας. Το κόρνερ εκτελέστηκε, ωραίο σουτ του Χαριζόπουλου πέρασε μόλις άουτ.
88΄- Σέντρα του Ντενίς από δεξιά, ο Κίτσιος από κοντά αστόχησε.
Κόκκινη κάρτα: Λάμαρης (75΄)
΄Αριστη η διαιτησία των: Καραλιόλιου, Ρότσικα και Δροβατζήκα (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).
 

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ: Σ. Γρίδας, Ν. Φαλτάκας, Ν. Χριστούλης, Γ. Σάλο, Γ. Λάμαρης, Π. Μπόζιαρης (65΄Ντ. Ντενίς), Γ. Ξάνθος, Σπ. Καραγιάννης (53΄Κ. Βασιλόπουλος), Π. Χριστοδούλου, , Σ. Κωτσατίσογλου (45΄Χ. Κίτσιος), Π. Κουκουτσέλας,
ΜΕΓΑΡΟ: Β. Τσιοπλής, Χ. Ζιάκας,  Γ. Ντεληνάτσιος, Γ. Σιώτας (65΄Κ. Δρόσος), Δ. Σπηλιώτης, Λ. Ντεμαϊ, Τζιαμπίρης (57΄Λιανός), Δ. Καρανάσιος, Δ. Δρόσος (70΄Γρ. Πάλλας), Χαριζόπουλος, Ε. Μήττας
f, bazakas

Δεν υπάρχουν σχόλια: