ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

40 χρόνια «Καμβουνιακός»

Στη γιορτή του Αθλητικού Συλλόγου Δεσκάτης «Καμβουνιακός» βρέθηκε τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2010 ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης σε γνωστή ταβέρνα της Δεσκάτης.
Τα μέλη του Δ.Σ. γιόρτασαν τα 40 χρόνια της παρουσίας του Συλλόγου στο χώρο του Ποδοσφαίρου και παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο με τις αξέχαστες... αθλητικές επιδόσεις των ποδοσφαιριστών.
Από το 1969, που ο μέχρι τότε Σύλλογος Άρης Δεσκάτης με έτος ίδρυσης το 1935, μετονομάσθηκε σε «Καμβουνιακός» παρουσιάζει έντονη αθλητική και δημιουργική δραστηριότητα χαρίζοντας μοναδικές στιγμές συγκίνησης στους Δεσκατιώτες και όχι μόνο.
Σήμερα ο Καμβουνιακός διαθέτει εκτός από τη κύρια ομάδα και τμήματα: Εφηβικά-Παιδικά-Προπαιδικά και Jumior.
Ο Νομάρχης κ. Κουπτσίδης στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη λαμπρή ιστορία του Καμβουνικού και τη μεγάλη του προσφορά στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του Νομού μας, τονίζοντας παράλληλα ότι ο υγιείς Αθλητισμός ενώνει κοινωνίες και ανθρώπους.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση είναι αρωγός των προσπαθειών που επιτελούν τα μέλη των Δ.Σ. αλλά και οι Αθλητές των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού μας για αυτό τόνισε εκτός από την όποια οικονομική στήριξη, πάντα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων της Ν.Α., αποφασίσαμε να καλύπτουμε και τα έξοδα διαιτησίας όλων των αγώνων του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
Ευχήθηκε στα Μέλη του Δ.Σ. και στους Αθλητές πάντα επιτυχίες και σε όλους το Χριστός Ανέστη.
Τον κ. Νομάρχη συνόδευε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Ανάπτυξης του Νότιου Τμήματος του Νομού Γρεβενών (Δήμων Δεσκάτης-Χασίων) κ. Ιωάννης Αναγνώστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: