ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Σούπερ Μπάρτσα και στη Μαδρίτη!

Αυτή η Μπαρτσελόνα είναι ασταμάτητη!

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα, μετά την παράσταση που έδωσε εναντίον της Αρσεναλ, παρέδωσε ένα μάθημα απλού και εξαιρετικού ποδοσφαίρου στη Ρεάλ. Και μάλιστα, στο κατάμεστο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο Μέσι και η παρέα του, οδεύουν ολοταχώς για την.. κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και βέβαια, έχουν πλέον το «πάνω χέρι» για τον τίτλο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.Το σπουδαίο  El Classico του ισπανικού πρωταθλήματος, ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψε το παρασμένο καλοκαίρι ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, πήγαν στο βρόντο! Η Ρεάλ έχασε για πρώτη φορά στην έδρα της στο τρέχον πρωτάθλημα και παράλληλα, η μεγάλη Μπάρτσα με το 2-0 αποστάστησε τρεις βαθμούς από τη μεγάλη αντίζηλό της. Γίνεται αντιληπτό ότι με δεδομένο ότι η Μπαρτσελόνα έχει νικήσει και στο ματς του πρώτου γύρου, η διαφορά δύσκολα καλύπτεται στις υπόλοιπες επτά αγωνιστικές που απομένουν για να λήξει ο μαραθώνιος.

Στην πλέον μεστή εβδομάδα της ποδοσφαιρικής του ζωής, ο Μέσι μετά το «καρέ» κόντρα στην Αρσεναλ, φρόντισε να ...μιλήσει και στη Μαδρίτη.Ξεσήκωσε τους εκδρομείς φίλους της Μπάρτσα και φυσικά τον πρόεδρό του, τον Λαπόρτα ο οποίος καμάρωνε από τα επίσημα τον καλύτερο παίκτη του κόσμου! Στο 32' ο Μέσι έδωσε στον Τσάβι, πάσα αμέσως ο Ισπανός μέσος, κοντρόλ ο Αργεντίνος και με δεξί σουτ το 0-1. Ηταν ένα γκολ-μαχαιριά! Εκτοτε, η Ρεάλ δεν έκανε τίποτα και η ιδιαίτερα φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου «σφράγισε» την επιτυχία της: ο Τσάβι ξανά μοίρασε καταπληκτική κάθετη πάσα στον Πέδρο, ο πιτσιρικάς έφυγε σαν άνεμος και την κατάλληλη ώρα έκανε το πλασέ με το αριστερό πόδι στα δίχτυα του Κασίγιας. Το 0-2 έγινε στο 56' και μετά η νευρικότητα κυριάρχησε στις κινήσεις των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά στις αντεπιθέσεις, η Μπάρτσα ήταν επικίνδυνη και αν ο Κασίγιας δεν θυμόταν πως κάποτε ήταν ο κορυφαίος γκολκίπερ της Ισπανίας, τότε το σκορ θα έπαιρνε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις!

Ο Βαλντές κάνει τους πάντες να απορούν γιατί δεν παίζει στην Εθνική, ο Πουγιόλ θυμήθηκε τα νιάτα του ως δεξιός μπακ, ο Ντάνιελ Αλβες υπήρξε «σφαίρα» στα δεξιά και ο Τσάβι δίνει χαμόγελο στους κυνηγούς με τις πάσες που δίνει. Μιλάμε για γκολ στο πιάτο, ούτε ο καλύτερος σερβιτόρος δεν κάνει τέτοια δώρα!

Από τη Ρεάλ, ο Ιγκουαϊν ...αόρατος και ο Ρονάλντο, ξανά με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα , χάθηκε. Δύο -τρία σουτ, είναι λίγα για τον πλέον ακριβοπληρωμένο παίκτη του κόσμου. Ο Γκούτι μπήκε αργά, ο Ραούλ μεγάλωσε και δυστυχώς για τη Ρεάλ, ο ...Ντι Στέφανο δεν μπορεί να αγωνιστεί...

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4569201&ct=5

Δεν υπάρχουν σχόλια: