ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" της ΝΕΤ ο αγρότης Χαράλαμπος Ν. Κοντογιάννης

Παρακολουθήστε την Πέμπτη 22 Απριλίου στις 10:00 την εκπομπή της ΝΕΤ "Συμβαίνει Τώρα" με τη Μαρία Σαράφογλου.
Καλεσμένος της εκπομπής θα είναι ο αγρότης-παραγωγός Χαράλαμπος Ν. Κοντογιάννης όπου και θα μιλήσει τηλεφωνικά για την προώθηση των αγνών αγροτικών προϊόντων παραγωγής του μέσω του ίντερνετ και της σελίδας του www.kontogiannis.eu κατευθείαν στον καταναλωτή χωρίς την παρέμβαση οποιουδήποτε εμπόρου και μεσάζοντα.


" Έβαλε μεσάζοντα το ... Ίντερνετ και η παραγωγή του απέδωσε καρπούς"

Μ' αυτό τον τίτλο, στη σελίδα 3 της σημερινής εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, ξεκινάει το αφιέρωμα στην...  προσπάθεια που κάνουμε για την πώληση των αγνών αγροτικών προϊόντων αποκλειστικά δική μας παραγωγής κατευθείαν στους καταναλωτές χωρίς τη μεσολάβηση κανενός εμπόρου ή μεσάζοντα μέσω του ίντερνετ και της ιστοσελίδας μας www.kontogiannis.eu.
Το δημοσίευμα του δημοσιογράφου κ. Κώστα Μπογάτσου ξεκινάει θυμίζοντας σε όλους μας το βασικό αίτημα των αγροτικών κινητοποιήσεων λίγους μήνες πριν που δεν ήταν άλλο από τις χαμηλές τιμές που παίρνουν οι έμποροι τα προϊόντα των αγροτών.
Αυτό βασάνιζε χρόνια και τον παραγωγό Χαράλαμπο Κοντογιάννη που με την κόρη του Μαρία, το νέο αίμα, φαίνεται ότι βρήκαν  τη λύση για να πουλάνε μόνοι τα προϊόντα που παράγουν χωρίς τη μεσολάβηση κανενός εμπόρου ή μεσάζοντα.
Στη συνέχεια αναφέρετε στις καλλιέργεις του παραγωγού και μετά αναλύει πως τελικά το ίντερνετ ανέλαβε το ρόλο του μεσάζοντα αλλά χωρίς καμία οικονομική του ανάμιξη ή επιβάρυνση.
Τέλος περιγράφει τα προϊόντα του αγρότη, πως μπορούν να τα αποκτήσουν οι καταναλωτές κατευθείαν από την παραγωγή και το βιογραφικό του παραγωγού Χαράλαμπου Ν. Κοντογιάννη.
Αξίζει να διαβάσετε σήμερα το αφιέρωμα στον προοδευτικό αγρότη-παραγωγό Χαράλαμπο Ν. Κοντογιάννη στη σελίδα 3 της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: