ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2-1 (2-0)
Τετάρτη: 21 Απριλίου 2010, ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Πολύ ωραίος αγώνας διεξήχθη μεταξύ των δυο Γυμνασίων της πόλης μας στο ΔΑΚ Γρεβενών. Τελικά νικητής αναδείχθηκε δίκαια το 1ο Γυμνάσιο Γρεβενών, αφού έλεγχε τον αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του. 
Στο α΄ημίχρονο σαφής ήταν η υπεροχή του 1ου Γυμνασίου, που με καλή κυκλοφορία της μπάλας, σημείωσε δυο τέρματα και δημιούργησε ακόμα 1-2 φάσεις στην εστία του Βουτσή, ενώ το 2ο Γυμνάσιο προσπαθούσε να παίξει με αντεπιθέσεις με αιχμή του δόρατος το Ζιώγα, που ήταν όμως αποκομμένος.
Στο β΄μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Στο 1ο 15/λεπτο του β΄ημίχρονο, το 2ο Γυμνάσιο κυριάρχησε απόλυτα και κατάφερε να μειώσει στο σκορ. Από κει και πέρα το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με ελαφρά υπεροχή του 1ου Γυμνασίου που τελικά έφυγε  απ΄το γήπεδο με την πρόκριση.


7΄- Σουτ του Π. Μπόζιαρη έξω απ’ την περιοχή, αιφνιδίασε το Βουτσή κι έτσι το 1ο Γυμνάσιο πήρε το προβάδισμα στο σκορ με 1-0.
9΄- Ατομική προσπάθεια του Πουρνάρα, ξέφυγε απ’ την επιτήρηση των αμυντικών, μπήκε στη μικρή περιοχή και με έξοχο πλασέ σημείωσε το 2-0.
16΄- Μεταβίβαση του Πουρνάρα στο Ντινόπουλο, σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.
33΄- Καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Ζιώγα, που αφού πέρασε 4 αντιπάλους, από θέση τετ-α-τετ αστόχησε χαρακτηριστικά.
41΄- Ξανά ο Ζιώγας με δύναμη μπήκε στην περιοχή, μόνος προ του Χριστάκη, πλάσαρε αδύναμα για να αποκρούσει ο πορτιέρο του 1ου Γυμνασίου.
45΄- Διείσδυση του Καραλίβανου από αριστερά, έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο Ζιώγας με άπιαστη κεφαλιά σημείωσε το ωραιότερο γκολ του αγώνα, μειώνοντας σε 2-1.
47΄- Ωραία ατομική προσπάθεια του Ντινόπουλου, το σουτ όμως που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.
51΄- Κόρνερ εκτέλεσε ο Σ. Μπαλοδήμος, σύγχυση επικράτησε στην άμυνα του 2ου Γυμνασίου και τελικά πάνω στη γραμμή απομάκρυνε ο Βιτορίνο.
60΄- Δυνατά εκτέλεσε απευθείας φάουλ ο Βιτορίνο και ο Χριστάκης απέκρουσε δύσκολα με διπλή προσπάθεια.
67΄- Τετ-α-τετ ο Ντινόπουλος, νικήθηκε απ’ το Χ. Μπαζάκα που απέκρουσε σωτήρια καταχειροκροτούμενος.
΄Αριστη η διαιτησία των: Μ. Σιούμπουρα, Χ. Πλήκα, Νάκα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Χ. Αποστολίδης): Σ. Χριστάκης, Β. Βλέτσος, Θ. Δημόπουλος, Ζ. Ζωγράφος, Γ. Κοτενίδης, Σ. Μπαλοδήμος, Π. Μπόζιαρης, Θ. Παπατσάνης, Στ. Τσιαρσιώτης, Γ. Πουρνάρας, Γ. Σιούλας, Β. Τζήκας, Β. Τσιόλιας, Λ. Λιούζας, Μ. Ζολώτας, Ν. Ντινόπουλος, Β. Τσάτας

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Κ. Σαϊτης): Ν. Βούτσης, Θ. Παπαηλίας, Χ. Μπαρμπαγιάννης, Α. Μούλα, Δ. Βιτορίνο, Κ. Παπαδόπουλος, Θ. Καραλίβανος, Κ. Καραγκιόζης, Κ. Ευαγγελόπουλος, Α. Λιάμπας, Ε. Παπακώστας, Σ. Τσοκαλίδης, Α. Παπαδόπουλος, Χ. Ζούρτος, Χ. Μπαζάκας, Ε. Ζιώγας

Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: