ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ!!!

- Πάει μας τελείωσε κι αυτό. Ο Βάζελος πρωταθλητής!!!
- Μόλις αλλάζει η κυβέρνηση, νά' σου και το πρωτάθλημα εμφανίζεται.
- Δεν έπεσε βαρύς ο οβελία στον Father.
- Που άρχισε τα τσαλιμάκια. Μένω - φεύγω. Είχαμε μια σκασίλα!!!
- Να φανταστείτε ότι ο Ντοκ φοβόταν και το ματς στο Γιάννενο. ΄Ηθελε βλέπεις διαφορά.
- Είμαι πλέον σίγουρος ότι παίρνει ληγμένα....
- Τώρα Σάκης, Ντοκ και Τζόνι, ξέρετε πως χαιρετούν το πρωί;
- Καλημέρα, Λαέ μου!!
- Βγήκε και το πρόγραμμα των play-ωχ!!!
- Μόνο έτσι θα μας αδειάσει τη γωνιά ο σαλεπιτζής...
- Για την ΑΕΚ, τι να πεις και τι να μολογήσεις... Είναι ΑΕΚ με τα όλα της! 
- Σκοκομπλάνκο στον πάγκο κι έγινε το έλα να δεις.
- Την άλλη μέρα την έφαγε ο Αργεντίνος απ' τον Πρίγκηπα.
- Υδραυλικό που λες τον φωνάζουνε τον Σκόκο, αλλά μάλλον φυτίλι ήταν.
- Βραδύκαυστο, αλλά θα σκάσει. Και θα την πληρώσει μάλλον ο Καραφλομπιλ.
- Και ενώ στις εξέδρες έπεφτε το ξύλο της αρκούδας και ο Αδαμίδης έφυγε άρον άρον από το γήπεδο ο Μελισσανίδης καθόταν και παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα με την πουράκλα του, απαθής.
- Ο έτερος πουράκλας στην Καβάλα, τσίμπησε 250.000 ευρώπουλα σαν ο καλύτερος επαρχιώτης.
- ΄Εκτος ναι, αλλά όχι και επαρχιώτης ο Μάκαρος!!!
- Και βέβαια είχαμε και τις ομορφιές σε Αλκαζάρ και Καυτανζόγλειο. Δύο ...περήφανα διπλά, μόνο που της Ξάνθης είχε και τις ευλογίες του Υψίστου, καθώς τόσες προσευχές που έκανε ο Πανόπουλος, εισακούσθηκε.
- Αυτός ο έρμος ο Black, δεν έμαθε ακόμα να κάνει "δωράκια".
- Προσοχή Γριές, την είδα την Ξανθούλα, την είδα χτες αργά.
- Μηδέν εκτός έδρας νίκες είχε σε όλο το πρωτάθλημα η ξανθούλα και έκανε την πιο σημαντική στο παιχνίδι που έκρινε τα πάντα. Να, βρε σεις, ομάδα με μέταλλο! Και ούτε ένα ούτε δύο. Τέσσερα γκολ έβαλε. 
- Κι όταν την ισοφάρισαν οι "γριές" η ξανθούλα όρθωσε ξανά το ανάστημά της, έβαλε άλλα δύο γκολάκια και καθάρισε. Και μιλάμε τώρα ότι σε όλο το πρωτάθλημα η Πανοπουλάδα είχε βάλει τέσσερα γκολάκια.
- Τι να κάνουν όμως κι αυτές οι γριές. Μπορεί να είναι γριές αλλά Αλτσχάιμερ δεν έχουν. Θυμόντουσαν ότι έπρεπε να επιστρέψουν τα δανεικά. Ποια δανεικά; Περίοδος 2006-07, 30ή αγωνιστική, 13 Μαϊου, Ξάνθη - Ηρακλής 1-3. Είχαν κάνει κι αυτές περήφανο διπλό. Κι είχαν μείνει στην κατηγορία επειδή υπερτερούσαν στην ισοβαθμία με την Κέρκυρα.
- Μπράβο λοιπον στον Ηρακλή. ΄Επαιξε για την ιστορία του.
- Ο Λεβαδειακός τώρα την έπαθε από τον ΟΠΑΠ. Γιατί την παραμονή δεν την έχασε σήμερα Την έχασε την περασμένη αγωνιστική. Τότε που έγινε ο χαμός με το κουπόνι και το παιχνίδι του με την ΑΕΚ. Βρόμισε το παιχνίδι, αναγκάστηκε η ΑΕΚ να παίξει για να διαλύσει τους ψιθύρους και έτσι ο Σουβλακιακός που πήγαινε να το πάρει λάου λάου το παιχνίδι, έκατσε πάνω στο παγωτό.
- Και βέβαια ο Λεβαδειακός κέρδισε για δεύτερη φορά φέτος εκτός έδρας παιχνίδι (πρώτο αυτό με τον Πανθρακικό), για πρώτη φορά στην ιστορία του μέσα στη Λάρισα. Και βέβαια η Ξάνθη έκανε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας 4 γκολ, όσα έβαλε σε όλο το πρωτάθλημα εκτός έδρας, απέναντι στον Ηρακλή που τις τελευταίες 6 αγωνιστικές έκανε πορεία πρωταθλητισμού. Και βέβαια όλα αυτά είναι φυσιολογικά και συμβαίνουν σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου. Και στην Ουγκάντα, και στο Τρίνινταντ εντ Τομπάκο και στο Κιργιστάν. Και σας λέω πως αν χρειαζόταν να βάλουν και καμιά 40αριά γκολ ο καθένας κι αυτό θα το κατάφερναν. Γιατί το πρωτάθλημά μας είναι καθαρό. Γιατί ο Πανόπουλος κι ο Κομπότης είναι άνθρωποι με το Λάμδα (απ' το λαμόγια) κεφαλαίο. Γιατί κι όλοι οι υπόλοιποι είμαστε φίλαθλοι με το Μι  κεφαλαίο. Γιατί τα ανεχόμαστε όλα αυτά, γιατί εν τέλει μας βολεύουν όλα αυτά. Που ξέρεις; Αύριο-μεθαύριο μπορεί και η δική μας ομάδα να βρεθεί σε μια δύσκολη θέση. Μπορεί και τα δικά μας παιδιά να χρειαστεί να θυμίσουν Μέσι και Ρονάλντο όπως έκαναν χτες ο Ναπολεόνι με τον Μπέρτος. Είμαστε για να τρέχουμε τότε;......... Ας ανοίξουμε πάντως σήμερα τις ομπρέλλες μας. Το ξέρουμε όλοι πως δε βρέχει. Έτσι; Για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας δηλαδή.
- Κι αν με ρωτήσεις τώρα εμένα ποιος από τους δύο θα ήθελα να πέσει, θα σου έλεγα να πέσουν και οι δύο και να μείνει ο ΠΑΣ.
- Αλλά αυτός ο Αναστόπουλος, πόσες φορές τον έχει ρίξει τον ΠΑΣ;
- Τέρμα λοιπόν όλα τ' άλλα. Αρχίζουν τα play-ωχ!!! και οι επιθυμίες παραμένουν... 
Στην καφετέρεια του BLACK ο μπαρμπα-Αλέκος με τα μουστάκια αντιδρά στο τέταρτο γκολ της Ξάνθης!
- Η Μπάρτσα ηττήθηκε, ο αχώνευτος νίκησε!!! 
- Προβλέπεται ματσάρα στη Βαρκελώνη.
- Ο Πορτογάλος όμως ούτε οφσαϊτ είδε στο γκολ του Μιλίτο, ούτε ανατροπή στον ΄Αλβες.
- ΄Εχουμε επηρεάσει βλέπετε και τους Ευρωπαίους.
- Γιατί όμως ηττήθηκαν οι Καταλανοί; Ρωτήστε το Θωμά.
fotis bazakas

Δεν υπάρχουν σχόλια: