ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

"Έφυγε" ο Μιχ. Σταματελάτος

"Έφυγε" ο Μιχ. Σταματελάτος Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης σε ηλικία 64 ετών ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου Μιχάλης Σταματελάτος. Τ' όνομά του θα πάρει η θύρα 4 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.
Ο Μιχάλης Σταματελάτος είχε διατελέσει πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου στη δεκαετία του 90. Πανιώνιος μέχρι το κόκαλο, ο εκλιπών, έδωσε τα πάντα για τους "κυανέρυθρους", θυσιάζοντας ακόμη και... την προσωπική του ευημερία.
Η εμπλοκή του, από τη θέση του υποδιευθυντή της Λαϊκής-Ιονικής Τράπεζας, σε υπεξαίρεση χρημάτων του στοίχισε τη φυλάκισή του, όλοι όμως γνώριζαν ότι ο Σταματελάτος δεν έβαλε δραχμή στην τσέπη του.
Αντίθετα, για χάρη του Πανιωνίου οδηγήθηκε στην καταστροφή. Τα τελευταία χρόνια περνούσε ήρεμη οικογενειακή ζωή, κάνοντας παρέα με φίλους από τα παλιά, έχοντας πάντοτε ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ.
Ο ξαφνικός θάνατός του, σκόρπισε τη θλίψη σε όσους τον γνώρισαν, καθώς ο Σταμετελάτος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και διατηρούσε δεσμούς με Νεοσμυρνιώτες, φίλους του Πανιωνίου και όχι μόνο.
Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:
"20 Απριλίου 2010. Μία ημέρα που θα θυμόμαστε όλοι. Μία ημέρα κατά την οποία η οικογένεια του Πανιωνίου έχασε ένα σημαντικό μέλος της. Σήμερα, νωρίς το πρωί, έφυγε από τη ζωή ο τέως Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος Μιχάλης Σταματελάτος".
"Ο Μιχάλης Σταματελάτος ήταν ένα παιδί του Πανιωνίου και αγαπούσε τον σύλλογο όσο τίποτε άλλο. Όραμα του ήταν ο μεγάλος και αυτοδύναμος Πανιώνιος. Ο ίδιος πλήρωσε πολύ ακριβά αυτή την αγάπη και το όραμα που είχε για την ομάδα της καρδιάς του. Γι αυτό εξάλλου θα μείνει στην ιστορία του συλλόγου ως ένας παράγοντας που πρόσφερε στον Πανιώνιο με αυτοθυσία και περίσσια δύναμη".
"Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και ανακοινώνει ότι προς τιμή του θα ονομασθεί η Θύρα 4 του γηπέδου σε "Θύρα Μιχάλη Σταματελάτου
".
*Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 21 Απριλίου και ώρα 16:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: