ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Άλλη μία κοπέλα στα δίχτυα του μαστροπού "Μόνινα"

Άλλη μία κοπέλα στα δίχτυα του μαστροπού "Μόνινα"
Νέο πλήγμα για τον «Μόνικα»! Οι διωκτικές αρχές συνέλαβαν προχθές το βράδυ στη χώρα μας άλλη μία κοπέλα που έχει μπλέξει στα «δίχτυα» του μεγαλύτερου μαστροπού της Ευρώπης και ο οποίος έχει γίνει γνωστός με το... ψευδώνυμο «Μόνικα». Αστυνομικός, παριστάνοντας τον επιχειρηματία, έκλεισε ραντεβού με την 36χρονη Ρωσίδα, που έμενε σε αθηναϊκό πολυτελές ξενοδοχείο, υποτίθεται για να περάσει λίγη ευχάριστη ώρα μαζί της, αντί μεγάλου χρηματικού ποσού. Ετσι, όταν όλα κανονίστηκαν, ο αστυνομικός προέβη στη σύλληψή της και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που της άσκησε ποινική δίωξη.

Ο μαστροπός-φαντομάς, που κανείς δεν γνωρίζει το πραγματικό του όνομα, αλλά και το πρόσωπό του εκτός από δύο πολύ δικούς του ανθρώπους που αναλαμβάνουν να «καθαρίζουν» ό,τι τον ενοχλεί, δρα ανενόχλητος σε όλη την Ευρώπη, απλώνοντας παντού τα δίχτυα του.

Τα πολλά χρήματα, αλλά και οι υψηλές γνωριμίες με κυρίους από όλη την Ευρώπη είναι πολύ καλά δολώματα για να πιάνει ο αδίστακτος μαστροπός στο αγκίστρι του πανέμορφες κοπέλες από όλο τον κόσμο και να τις εκμεταλλεύεται.

Μάλιστα, είναι τέτοια η φήμη του σε αυτούς τους χώρους που στην κυριολεξία όμορφες νεαρές κοπέλες από όλη την Ευρώπη «παρακαλάνε» να ενταχθούν στη στρατιά του καθώς εκτιμούν ότι εκτός από τα χρήματα, η είσοδός τους στους VIP, έστω και με αυτόν τον τρόπο, θα τους εξασφαλίσει μια άνετη και κοσμοπολίτικη ζωή.

Ο μεγαλύτερος διώκτης του μαστροπού -ο οποίος είναι Τσέχος στην καταγωγή αλλά κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται το «αρχηγείο» του- είναι Ελληνας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που έχει υπηρετήσει σε σημαντικές θέσεις στη χώρα μας, αλλά και στην Ευρώπη. Στο ενεργητικό του έχει καταγραφεί η εξιχνίαση μερικών από τις μεγαλύτερες υποθέσεις οργανωμένων κυκλωμάτων πορνείας στη χώρα μας. Τα τελευταία τρία χρόνια ασχολείται εντατικά με τη συλλογή πληροφοριών και στοιχείων που αφορούν τον «Μόνικα» και το κύκλωμά του και θεωρείται ότι είναι ο μοναδικός αστυνομικός όλων των διωκτικών αρχών της Ευρώπης που έχει φτάσει τόσο κοντά στον εντοπισμό του Τσέχου μαστροπού.

Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει ο αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας αποδεικνύουν ότι κάθε κοπέλα του μαστροπού κερδίζει την εβδομάδα περίπου 50.000 ευρώ. Από αυτά, τα 30.000 ευρώ τα κρατούν οι κοπέλες και τα υπόλοιπα τα καταθέτουν στους λογαριασμούς του «αφεντικού» τους.

Αυτή την εποχή οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι ο κύριος... «Μόνικα» βρίσκεται στο Λονδίνο συντονίζοντας από εκεί το πολυδαίδαλο κύκλωμα πορνείας που έχει δημιουργήσει.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί από όλες τις αστυνομίες της Ευρώπης που ασχολούνται με την περίπτωση του Τσέχου μαστροπού υποθέτουν πως η βασική έδρα της «επιχείρησής» του δεν είναι άλλη από την πρωτεύουσα της πατρίδας του. Εκεί δηλαδή που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα, στο χώρο των συνοδών υψηλών προσώπων.

Παράλληλα, προχθές το βράδυ, συνελήφθη για πορνεία και μία 26χρονη κοπέλα από τη Σερβία, που διαφήμιζε τα «προσόντα» της σε διεθνές site. Μάλιστα, η συγκεκριμένη γυναίκα -που εμφανιζόταν συχνά και σε τηλεοπτική εκπομπή- χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο και κυκλοφορούσε ως μοντέλο. Για τις «δουλειές» της χρέωνε τους πελάτες 500 ευρώ την ώρα. Ο εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη.
http://www.madata.gr/epikairotita/social/59931.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: