ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΠΑΟ... Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου

Μόνο τους κατόχους των καρτών διαρκείας θα αφορά η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου με τον Άρη, όπως ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Η διαδικασία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη και όπως επισημαίνεται "...επειδή ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων είναι μικρότερος από τον αριθμό των κατόχων διαρκείας θα τηρηθεί αυστηρά χρονική προτεραιότητα στη διάθεση και κανένας κάτοχος διαρκείας δεν μπορεί να θεωρεί ότι... έχει εξασφαλισμένο εισιτήριο".
Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμη ότι θα υπάρξει νέα πληροφόρηση σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων (22/04), ενώ επισημαίνεται ότι από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν είναι γηπεδούχος, έστω κι αν το ματς γίνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο "... οι θέσεις που αντιστοιχούν στις κάρτες διαρκείας δεν ισχύουν, όπως δεν ισχύουν και οι θέσεις πάρκινγκ οι οποίες τις συνοδεύουν".
Επίσης "...τα εισιτήρια (αξίας €20, €30 και €50) θα διατίθενται στους κατόχους των καρτών διαρκείας από τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ από 10:00 - 18:00. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι η επίδειξη της κάρτας διαρκείας. Χωρίς αυτήν ΔΕΝ θα διατίθενται εισιτήρια. Κάθε κάτοχος κάρτας διαρκείας δικαιούται ένα (1) εισιτήριο, ενώ κάθε κάτοχος VIP κάρτας διαρκείας δικαιούται δύο (2) εισιτήρια". Η ανακοίνωση καταλήγει: "Οι κάτοχοι συνδεσμιακών καρτών διαρκείας (θύρες 1, 2, 14, 16, 33 και 35) θα απευθύνονται αποκλειστικά στους συνδέσμους τους για την προμήθεια εισιτηρίων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: