ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

UEFA Champions League....Τα βλέμματα στο "Καμπ Νόου"

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Η Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά επί θητείας Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται τόσο πολύ με την πλάτη στον τοίχο και θα πρέπει να δικαιολογήσει το χαρακτηρισμό που τη συνοδεύει από πέρσι, ως την καλύτερη ομάδα του πλανήτη. Οι "μπλαουγκράνα" υποδέχονται την Ιντερ στον επαναληπτικό του 3-1 στο "Μεάτσα".
  Σήμερα το βράδυ λίγο πριν τα μεσάνυχτα ή λίγο... αργότερα αν χρειαστεί παράταση και πέναλτι θα τσεκαριστεί το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό τις 22 Μαϊου θα δοθεί σε μία από τις πρωταθλήτριες Ισπανίας ή Ιταλίας.

Η Ιντερ μέχρι την προηγούμενη βδομάδα δεν είχε καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά πέτυχε τρία, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Με το 3-1 είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, αν και η Μπαρτσελόνα έχει δείξει ότι είναι ικανή για τα πάντα.

Ο Γκουαρδιόλα δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Πουγιόλ και τον τραυματία Ινιέστα, ενώ η συμμετοχή του Αμπιντάλ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Αντίθετα, ο Μουρίνιο καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον τιμωρημένο Στάνκοβιτς, ενώ ο Σνέιντερ, όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει το παιχνίδι, καθώς την Τρίτη κατάφερε και προπονήθηκε μετά από δύο μέρες -ακολούθησε θεραπεία.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η Μπαρτσελόνα καλείται να ανατρέψει ένα σκορ στα επίπεδα του 3-1. Το 2000 η Τσέλσι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ είχε νικήσει στο Στάμφορντ Μπριτζ με 3-1, ωστόσο στον επαναληπτικό στο Καμπ Νου είχε ηττηθεί με 5-1 στην παράταση. Δύο γκολ είχε πετύχει τότε ο Ριβάλντο και ένα ο Ντάνι, δύο ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού.
 
http://www.novasports.gr/soccer/championsleague/default.asp?aid=208498

2 σχόλια:

COSTANTINOS είπε...

ΟΠΑ εδω ειμαστε
κοντοπατριωτη σημερα θα δουμε ματσαρα τελος
αλλα εσυ με ποιον θα εισαι ?
ο κωνσταντινος ειναι λατρεις και μεγας θαυμαστης του μουρινιου γιατι οπως ειχα αναλυσει δεν ειναι προπονητης ειναι ο μοναδικος αυτην την στιγμη στο ποδοσφαιρικο στερεωμα που μπορει να κοουτσαρει ομαδα μπασκετ επιπεδου ευρωλιγκα
ειναι κοουτς ο ανθρωπος και μεγας αναλυτης της τακτικης
και αν διαφωνεις στο εξηγω με μπασκετικους ορους
με ποιον εισαι εσυ ?

VATOLAKKIOTIS είπε...

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ. ΜΠΑΡΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
1 ΕΙΝΑΙ ΚΩΝ/ΝΕ.