ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1 (video)


Νίκη Τσάμπιονς Λιγκ από τον ΠΑΟΚ με 1-0 μέσα στο Καραϊσκάκη κόντρα σε έναν κάκιστο Ολυμπιακό. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 13 βαθμούς και αν δεν κερδίσει η ΑΕΚ τον Άρη κατακτούν την 2η θέση στα πλέι οφ. Επεισόδιο με φροντιστή του ΠΑΟΚ και οπαδούς πριν τον αγώνα. Έβραζε το Καραϊσκάκη με αποδοκιμασίες σε ...
ποδοσφαιριστές-Κόκκαλη.
Διαβάστε όλα όσα συνέβησαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα στα μικρά-μικρά του αγώνα ΕΔΩ (videos) Μια αντεπίθεση για σεμινάριο και ένα τελειώμα... φαρμάκι από τον Βλάνταν Ίβιτς, ήταν αρκετά για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να φύγει νικητής για δεύτερη φορά φέτος από το "Γ. Καραϊσκάκης" και μάλιστα με το ίδιο σκορ (0-1). Βέβαια αυτή η νίκη είναι γεμάτη χρυσάφι, αστέρια και σεντόνι!

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Όσκαρ, Ντάρμπισιρ, Μπράβο, Ντουντού, Α. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα (72΄ Γ. Παπαδόπουλος), Πάντος (46΄ Μήτρογλου), Λούα Λούα, Τοροσίδης.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): ΧαλκιάςΧαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σορλέν, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια (86΄ Εντίνιο), Ίβιτς (90΄+ Φωτάκης), Φιλομένο (62΄ Μουσλίμοβιτς). 


Μπάντοβιτς VS Σάντος

Με σύστημα 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, βάζοντας δεξί χαφ τον Τοροσίδη και στα μπακ τον Τάσο Πάντος. Στις υπόλοιπες θέσεις ήταν οι: Νικοπολίδης (τερματοφύλακας), Αβραάμ Παπαδόπουλος (σέντερ μπακ), Μέλμπεργκ (σέντερ μπακ), Ραούλ Μπράβο (αριστερό μπακ), Μαρέσκα (χαφ), Ντουντού (αμυντικό χαφ), Λούα Λούα (αριστερό χαφ), Όσκαρ (επιτελικός μέσος), Ντάρμπισιρ (σέντερ φορ).

Ίδιο σύστημα (4-2-3-1) διάλεξε και ο Φερνάντο Σάντος. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σάντος, σέντερ μπακ ο Τσιρίλο με τον Μαλεζά, αριστερά ο Λίνο, δεξιά ο Κοντρέρας, αμυντικά χαφ ήταν οι Πάμπλο Γκαρσία και Βιτόλο, στα αριστερά ήταν ο Σορλέν, δεξί χαφ ο Βιεϊρίνια, στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Φιλομένο και λίγο πιο πίσω σε ελεύθερο δημιουργικό ρόλο ήταν ο Ίβιτς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να μπαίνει δυνατά, με πάθος, αποφασιστικότητα και θέληση για ένα γρήγορο γκολ, που βέβαια δεν ήρθε ποτέ... Οι Πειραιώτες προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος, δείχνοντας από την αρχή τις άγριες διαθέσεις τους, όμως δεν τα κατάφεραν. Οι Θεσσαλονικείς ήταν διαβασμένοι, είχαν υπομονή, είχαν και λίγη τύχη και έτσι κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. 

http://www.sport24.gr/html/ent/984/ent.360984.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: