ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ολυμπιακός.....Δεύτερη ευκαιρία ή... 2-0

Απόψε στον Αγιο Θωμά το β' μέρος των αναμετρήσεων  Θα πάρει ο Ολυμπιακός τις... σκούπες ανά χείρας και θα περιμένει το τρίτο ματς για να «σκουπίσει» τα ημιτελικά ή θα δώσει το Μαρούσι παράταση στην αγωνία; Ενα ερώτημα που θα απαντηθεί σήμερα το απόγευμα (5 μ.μ., Novasports 1) στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, όπου οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχτούν τους φιναλίστ της Ευρωλίγκας στον δεύτερο ημιτελικό της σειράς. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Τζος Τσίλντρες, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του... Παναγιώτη Βασιλόπουλου.
Αντίθετα, ο Γιάννης Μπουρούσης θα δώσει κανονικά το «παρών», αφού τα αποτελέσματα της μαγνητικής ήταν καθαρά: «Το πιο δύσκολο σε αυτές τις σειρές των αγώνων είναι να πείσεις τους παίχτες ότι το προηγούμενο παιχνίδι και το πόσο εύκολα ή δύσκολα κέρδισες ή έχασες δεν παίζει ρόλο στο επόμενο. Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε και ξέρουμε επίσης ότι το Μαρούσι με τον ενθουσιασμό του θα θελήσει να φτάσει σε μία ακόμα επιτυχία, σε μια σαφώς επιτυχημένη χρονιά γι’ αυτούς» ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.
Στον αντίποδα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να υπολογίζει και στον Τζάρεντ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του ΣΕΦ λόγω της γαστρεντερίτιδας: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να είμαστε τόσο άστοχοι για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Φυσικά δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας είναι το φαβορί, όμως στην κανονική περίοδο τον νικήσαμε και δείξαμε ότι μπορούμε» δήλωσε ο Μιχάλης Πελεκάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: