ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-3 σετ

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έκανε την επική ανατροπή, παίρνοντας σετ στο οποίο βρέθηκε να χάνει με 5-17, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 3-2 σετ στο κλειστό της Γλυφάδας, έσπασε την έδρα των πρασίνων και έκανε το...
2-1 στη σειρά των τελικών.
Η «ερυθρόλευκοι» απέχουν πλέον μόλις μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα έχουν την ευκαιρία να την πάρουν μπροστά στο κοινό τους στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» την Τετάρτη. Κατά τ' άλλα, ο τρίτος τελικός ήταν πλούσιος σε θέαμα και συγκινήσεις και σημαδεύτηκε από την εξαιρετική απόδοση των μεγάλων άσων των δυο ομάδων, Αγκάμεζ και Μίλκοβιτς, αλλά και μια απίστευτη ανατροπή του Παναθηναϊκού στο τρίτο σετ.
Το «τριφύλλι» εμφανώς προβληματισμένο από την απουσία των Πανταλέων και Χριστοφιδέλη, φάνηκε εξ αρχής πως θα είχε πολύ δύσκολο έργο κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως η ψυχή που έδειξαν ορισμένοι παίκτες πήγε να σώσει την παρτίδα. Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, πήραν σχετικά εύκολα το πρώτο σετ, όμως με μεγάλη προσπάθεια ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-1 στο δεύτερο, το οποίο και πήρε με 27-25. Στο τρίτο σετ οι πράσινοι αρχικά φάνηκαν να έχουν ξεμείνει από δυνάμεις και ο Ολυμπιακό έδειξε να καθαρίζει εύκολα, φτάνοντας στο 16-4. Στην πιο απίθανη, όμως, ανατροπή στην Α1 των τελευταίων χρόνων, ο Παναθηναϊκός έφερε τούμπα το σετ και το κέρδισε με 25-23.
  Sportgreece

Δεν υπάρχουν σχόλια: