ΣΙΝΕ

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

3ος Αγώνας Αγάπης....ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗ 4-5 (2-2)

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗ 
 4-5 (2-2)
Γήπεδο: Αγίου Γεωργίου
Σάββατο: 29 Μαϊου 2010

Στον ΄Αγιο Γεώργιο με πρωτοβουλία των παλαιμάχων του Κεραυνού διοργανώθηκε ο 3ος αγώνας αγάπης, προς τιμή του αειμνήστου Μιχάλη Καραγιάννη. Αντίπαλοι αυτή τη φορά οι Παλαίμαχοι του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Καταπληκτικός ήταν ο αγώνας, με τους Παλαιμάχους των δυο ομάδων να "διδάσκουν" ποδόσφαιρο. Εννιά γκολ, ανατροπές, ατομικές προσπάθειες που θα ζήλευαν και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, πρόσφεραν ένα ανεπανάληπτο θέαμα στους τυχερούς που βρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν το παιχνίδι. Πριν τον αγώνα σε μια σεμνή και λιτή τελετή, βραβεύτηκαν οι Παλαίμαχοι του Ηρακλή, ο μεγάλος αρχηγός Κώστας Αϊδινίου και έγινε ανταλλαγή δώρων και αναμνηστικών, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του άτυχου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Παπαγεωργίου, που άφησε την τελευταία του πνοή, μέσα στο γήπεδο.


3΄- ΄Εξοχη κάθετη πάσα του Φίλιου στο Σούλα, που μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στον Κεραυνό με 1-0.
4΄- Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή να ισοφαρίσει, όταν ο καλύτερος παίχτης του Φεσατίδης αστόχησε από θέση τετ-α-τετ.
8΄- Ο Φίλιος ελίχθηκε από αριστερά, έβγαλε τη σέντρα και ο Ζ. Γάγαλης με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση πέτυχε το 2-0.
15΄- Εκπληκτική ψηλοκρεμαστή πάσα του Ζήφκα στην πλάτη της άμυνας, σουτ του Φεσατίδη στην κίνηση, ανάγκασε το Βλάχο να απογειωθεί κυριολεκτικά και να αποκρούσει σε κόρνερ.

20΄- Φοβερή εναλλαγή της μπάλας απ' τους παίχτες του Ηρακλή, η μπάλα κατέληξε στο Φεσατίδη που μπήκε στην περιοχή από πλάγια αριστερά και με ένα ασσύληπτο σουτ μείωσε σε 2-1.

27΄- Ατομική προσπάθεια του δαιμόνιου Φεσατίδη από δεξιά, γύρισε την μπάλα στον Ποντίκη, που από το ύψος του πέναλτι αστόχησε χαρακτηριστικά.

30΄- Πάλι ο Φεσατίδης μπήκε από αριστερά, τροφοδότησε μάσα στην περιοχή τον Ντινόπουλο, αυτός "πάτησε" στον Καραϊσκο που σούταρε για να αποκρούσει με τις άκρες των δαχτύλων του ο Βλάχος σε κόρνερ.

32΄- Ισοφάριση για τον Ηρακλή με βολίδα έξω απ' την περιοχή του Γ. Παπαδόπουλου, ενώ η μπάλα πρώτα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και χτύπησε στο κατέβασμα μέσα από τη γραμμή σύμφωνα με το βοηθό κ. Νατσιόπουλο.


45΄- Ασίστ του Κιούρου στο Ν. Φάσα που δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία με πλασε να δώσει και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους με 3-2.
53΄- Σουτ του Χασιώτη μπλόκαρε ο  Βλαχογιάννης.
56΄- Προσπάθεια του Φεσατίδη από δεξιά και "πάρε βάλε" στον Ζήφκα που ισοφάρισε σε 3-3.

60΄- Τακουνάκι του Ν. Φάσα στον Β. Δρόσο που με αριστοτεχνικό πλασέ σημείωσε το 4-3.

62΄- Παράλληλη πάσα του Φεσατίδη στον Ντινόπουλο, που με δυνατό σουτ ισοφάρισε και πάλι σε 4-4.

68΄- Κόρνερ εκτέλεσε ο Κιούρος, κεφαλιά του Παπαθανασίου πέρασε άουτ.

69΄- Ατομική προσπάθεια του Ζήφκα, έξυπνο ψηλοκρεμαστό πλασέ, απέκρουσε σωτήρια ο Βλάχος σε κόρνερ.


70΄- Στην εκπνοή του αγώνα ο Φεσατίδης με κοντινό πλασέ  σημείωσε το νικητήριο γκολ του Ηρακλή και η ανατροπή ήταν γεγονός πλέον.





΄Αριστη η διαιτησία του κ. Φιλιππιάδη (α΄μέρος) και Ηρακλή Αλεξίου (β΄μέρος). Υποδειγματικοί και οι δυο βοηθοί, Αργύρης Νατσιόπουλος και Βαγγέλης Τσέτσιλας.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Βλάχος, Β. Κιούρκας, Π. Φίλιος, Ζ. Γάγαλης, Θ. Ανδρεάδης, Δ. Φιλιόπουλος, Ηλ. Γάγαλης, Κ. Σαράντης, Β. Σούλας, Θ. Καραγιάννης, Γ. Δρόσος, Ν. Φάσσας, Χασιώτης, Κ. Σπανούδης, Επ. Σπανούδης, Γ. Κυριακίδης, Δ. Ρίγγος, Δ. Παπαθανασίου, Ν. Κιούρος, Χ. Ευθυμιάδης, Κλ. Ελευθεριάδης, Περ. Ελευθεριάδης, Πάτρας, Γκόλιας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Τσαλουχίδης): Βλαχογιάννης, Λουλουδιάδης, Ντινόπουλος, Αμαραντίδης, Ζήφκας, Γ. Παπαδόπουλος, Καραϊσκος, Χριστόδουλος, Ποντίκης, Αϊδινίου, Φεσατίδης, Λαμπριανίδης, Νταλαμπίρας, Καραλής, Γκιζέλης, Φιλιππιάδης










Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: