ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Αθώοι οι συλληφθέντες οπαδοί του ΠΑΟΚ

 
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τέσσερις οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κατηγορούνταν για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και φωτοβολίδων, αφού κρίθηκαν αθώοι από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 18, 20, 26 και 31 ετών, είχαν... συλληφθεί σε έφοδο των αστυνομικών δυνάμεων, την περασμένη Παρασκευή, σε σύνδεσμο της ομάδας τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Οι συλληφθέντες υποστήριξαν στην απολογία τους ότι βρίσκονταν στο σύνδεσμο προκειμένου να προμηθευτούν εισιτήρια ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, με τον έναν εξ αυτών να ισχυρίζεται πως είναι υπεύθυνος καθαριότητας του συνδέσμου.
Η εισαγγελέας της έδρας ήταν αυτή που πρότεινε την αθώωση των κατηγορουμένων, ενώ ζήτησε να γίνει προκαταρκτική έρευνα σε βάρος των νόμιμων εκπροσώπων του συνδέσμου.
Υπενθυμίζεται ότι κατά την έφοδό τους οι άνδρες της Αστυνομίας του Τμήματος Πρόληψης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας κατέσχεσαν, μεταξύ άλλων, ρόπαλα, πυρσούς, αντιασφυξιογόνες μάσκες, ένα ημιαυτόματο πιστόλι κρότου αερίου κι ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

http://www.sport-fm.gr/article/228080

Δεν υπάρχουν σχόλια: