ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Επιστρέφει στον Πειραιά ο Ολυμπιακός μετά την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Μπορεί η αποστολή του Ολυμπιακού να παρέμεινε... τσάμπα, όπως αποδείχθηκε, για δύο μέρες στην Θεσσαλονίκη και να ταλαιπωρήθηκε, μιας και η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των play off αναβλήθηκε, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» εκτιμούν πως αυτό ήταν το απολύτως ορθό τη δεδομένη στιγμή.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θεωρούν... απολύτως δικαιολογημένη την απόφαση των αρμόδιων αρχών, παρά την ταλαιπωρία που υπέστησαν τις τελευταίες δύο ημέρες, αφού όπως έλεγαν «μετά τα όσα θλιβερά έγιναν και τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν δεν είναι ώρα να ασχοληθούμε με ποδόσφαιρο...».

Οι πειραιώτες μετά την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής πήραν το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα και περιμένουν να μάθουν, πλέον, το πως θα διαμορφωθεί εκ νέου η κατάσταση των αγώνων.
Ο Ντουντού για την κατάσταση στην Ελλάδα
Στο μεταξύ, ο Ντουντού με δηλώσεις στην εφημερίδα «Globo» της πατρίδας του σχολίασε την έκρυθμη κατάσταση στην Ελλάδα: «Οι προπονήσεις μας δεν πρόκειται να επηρεαστούν από τα γεγονότα, όμως είναι σίγουρο ότι η καθημερινότητα των ανθρώπων εδώ θα αλλάξει από τους κλειστούς δρόμους, ενώ θα περιοριστεί και το εμπόριο», ανέφερε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να προωθήσει κάποια σκληρά οικονομικά μέτρα, κάτι που θα επηρεάσει και τις επενδύσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου, ακόμα και στις τρεις μεγάλες ομάδες της χώρας».

www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: