ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Το Βατερό στον τελικό...


Βατερό – Τηλυκράτης 7-6 πεν. (2-2 κ.α. & παρ.)
Το ταξίδι… ολοκληρώθηκε
Ο Εθνικός Βατερού Κοζάνης ήταν το τελευταίο εμπόδιο που έπρεπε να ξεπεράσει ο Τηλυκράτης για να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας. Το εμπόδιο αυτό αποδείχτηκε ανυπέρβλητο για την Λευκαδίτικη ομάδα, η οποία λύγισε στην διαδικασία των πέναλτι. Ο Τηλυκράτης ήταν καλύτερος ποιοτικά από το Βατερό, το στοιχείο όμως αυτό δεν το εκμεταλλεύτηκε και παρότι πήρε δύο φορές το προβάδισμα στο σκορ, έδωσε το δικαίωμα στους τυπικά γηπεδούχους να...

παίξουν την πρόκριση στα πέναλτι. Εκεί οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι, με αποτέλεσμα να αποκλειστού.
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
37′ Εκτέλεση φάουλ του Γραμματικόπουλου, με πλασέ ο Σαλαπάτας πέτυχε το 0-1.
57′ Ο Κοντοβάς σούταρε έξω από την περιοχή, ο Σταματέλος απέκρουσε και ο Ν. Ζηνόβιος με συρτό σουτ σημείωσε το 1-1.
58′ Δυνατό συρτό σουτ του Λαζαρίδη έξω από την περιοχή και 1-2.
60′ Φάση διαρκείας στην περιοχή του Σταματέλου, ο Ζηνόβιος με κοντινό πλασέ το 2-2.

Για τον Τηλυκράτη ευστόχησαν στα πέναλτι οι Παππάς, Θεράπος, Κούτσικος, Κτενάς, Γραμματικόπουλος και Βρακατσέλης, ενώ αυτό του Καταγή αποκρούστηκε. Για το Βατερό ευστόχησαν οι Ν. Ζηνόβιος, Κ. Κιβρακίδης, Γ. Κιβρακίδης, Μετικάνος, Νάννος, Σαριόγλου και Φωτιάδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Κατσικογιάννης, Τίκας, Καραλής (Ηπείρου).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ (Γεωργιάδης Ι.) : Σ. Ζηνόβιος, Κ. Κιβρακίδης, Τσιώνης (79′ Σοφόγλου), Μετικάνος, Καλλιανίδης, Φωτιάδης, Σαριόγλου, Αποστολίδης (91′ Γ. Κιβρακίδης), Ν. Ζηνόβιος, Νάννος, Γκοντοβάς (59′ Συμελίδης).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Γούναρης Ι.) : Σταματέλος, Κατσιμπίρης, Σχίζας (91′ Βρακατσέλης), Σαλαπάτας, Παππάς, Κούτσικος, Λαζαρίδης (106′ Δομάζος), Κτενάς, Θεράπος, Γραμματικόπουλος, Μήτρου (38′ Καταγής).

Δεν υπάρχουν σχόλια: