ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Αγωνία στον Ολυμπιακό για τη συμμετοχή του «Τόρο»

Το 13ο πρόβλημα ενόψει της καθοριστικής και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, που θα κρίνει και την τελική κατάταξη του Ολυμπιακού, προστέθηκε για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο λόγος για τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί τη Δευτέρα και η συμμετοχή θεωρείται ιδιαίτερα αμφίβολη.
Ο Τοροσίδης ολοκλήρωσε με ενοχλήσεις την αναμέτρηση με τον Αρη και μία μέρα αργότερα αυτές δεν υποχώρησαν. Ως εκ τούτου ο έλληνας διεθνής περιορίστηκε  σε... ατομικό πρόγραμμα και την Τρίτη (18/5) θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον... τελικό της Τετάρτης.

Τα προβλήματα βέβαια για τον Μπάντοβιτς έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο αποδεκατισμένος, στελεχώνοντας μετά βίας 11άδα με παίκτες του ανδρικού τμήματος.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Μπάντοβιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες 12 ή 13 ποδοσφαιριστών του. Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Μαρέσκα, Ντάρμπισαϊρ και Λούα Λούα είναι τιμωρημένοι, Ζαϊρί, Λεονάρντο και Ντάτολο είναι τραυματίες, ο Γκαλέτι ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται, ενώ κι ο Ντιόγκο, που πριν λίγες μέρες ξεκίνησε προπονήσεις, θεωρείται αμφίβολος.

Οι Πάρντο, Πάντος, Αβραάμ, Κυριάκος και Γιάννης Παπαδόπουλος, Μπράβο, Ντομί, Λεντέσμα, Στολτίδης, Όσκαρ και Μήτρογλου, είναι οι μόνοι διαθέσιμοι, καθώς και οι πιτσιρικάδες, που προέρχονται από τις ακαδημίες. Γίνεται αντιληπτό, πως ο Μπάντοβιτς θα πρέπει να κάνει... μαγικά για να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σύνολο.

Οπως και να έχει πάντως, στόχος του Ολυμπιακού είναι να κερδίσει χρόνο ανασυγκρότησης και να μην ξεκινήσει προετοιμασία σε 20 μέρες. Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι ερυθρόλευκοι να μην ηττηθούν στο ΟΑΚΑ και να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ.

Στα της προπόνησης, που για ακόμα μία φορά πραγματοποιήθηκε σε βαρύ κλίμα, όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με τον Αρη ή στο μεγαλύτερο διάστημά του, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι Ντιόγκο, Ζαϊρί ακολούθησαν πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Ντάτολο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Θεραπεία έκανε ο Λεονάρντο, ενώ κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Κόβατς, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Από την προπόνηση απουσίασε με άδεια ο Νικοπολίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: