ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Μουρίνιο: "Φεύγω από την Ίντερ"

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τον τελικό επιβεβαίωσε αυτό που ξέρουν όλοι, ότι δηλαδή φεύγει από την Ίντερ.
"Η δουλειά μου εδώ έγινε. Έχω γράψει ιστορία με αυτόν τον σύλλογο. Θα βρω κίνητρα σε άλλη μεγάλη ομάδα. Θέλω να κερδίσω το Champions League και με τρίτη ομάδα", τόνισε ο Πορτογάλος.
Όταν εν συνεχεία ρωτήθηκε αν αντίπαλός του θα είναι η Μπαρτσελόνα, ανέφερε: "Αυτό θα ήταν μια μεγάλη πρόκληση".
Πάντως είπε πως δεν έχει συμφωνήσει, ούτε μιλήσει με ανθρώπους της... Ρεάλ, αλλά είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να του δώσει την νέα πρόκληση που θέλει.

"Νιώθω λύπη στην προοπτική να φύγω, αλλά στην επαγγελματική μου καριέρα έχω μάθει να είμαι ψυχρός πρέπει για να βρω αυτό με τον οποίο θα πρέπει να συνεχίσω".


"Εδώ έκανα αυτά που έπρεπε να κάνω, δεν μπορώ να μιλάω πολύ για αυτό γιατί θα αρχίσω να κλαίω και θα αλλάξω γνώμη. Ναι, οι πιθανότητες να φύγω είναι περισσότερες από αυτές για να παραμείνω".

"Ο πρόεδρος είναι φανταστικός, τον ευχαριστώ για όσα αποφάσισε να κάνει. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις τον προπονητή που σου έδωσε το πρωτάθλημα (Ρομπέρτο Μαντσίνι). Ήταν επίσης ένα ρίσκο για μένα, καθώ αν δεν έπαιρνα το πρωτάθλημα η καριέρα μου θα είχε τελείωσε με τον τρόπο που τα ΜΜΕ θα μου έκαναν επίθεση".


"Κέρδισα όλα όσα θα μπορούσα να έχω κερδίσει και αν τελικά η απόφασή μου είναι αυτή που νομίζω πως θα είναι, αφού δεν είναι 100% σίγουρο ακόμη, θα ακολουθήσω κάτι που θα μου δώσει σπουδαίο κίνητρο".


Ο Μουρίνιο έγινε ο τρίτος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου που κατακτά το Champions League με δύο διαφορετικές ομάδες μετά τους Ερνστ Χάπελ και Ότμαρ Χίτζφελντ.

"Είμαι ένας από τους προπονητές που έχουν πάρει το Champions League με δύο διαφορετικές ομάδες και τώρα θα ήθελα να είμαι ο πρώτος που θα κατακτήσει το τρόπαιο με τρεις".


"Δεν θέλω να μένω πολύ σε έναν σύλλογο, όπως πάντα θέλω να ρισκάρω, έτσι πρέπει να έχω μία νέα φιλοδοξία".

"Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω μιλήσει με κανέναν στην Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε έχουμε καμία συμφωνία. Είναι ο μόνος σύλλογος που μπορεί να πάρει μακρία από εδώ και να μου δώσει αυτήν την νέα πρόκληση".

http://www.sport24.gr/html/ent/076/ent.363076.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: