ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Γιόρτασαν τα Αεράτα


Σε γνωστή ταβέρνα του Πολυνερίου έκλεισε και τυπικά η φετινή χρονιά για τα Γρεβενά Αεράτα. Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία, η Διοίκηση, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Κουπτσίδης, ο Δήμαρχος Βεντζίου κ. Αγνάντος, ο Αντιδήμαρχος Βεντζίου κ. Νασιόπουλος και πολλοί φίλοι της ομάδας.
Είναι να απορεί κανείς, όταν βλέπει μια ομάδα που υποβιβάστηκε και ουσιαστικά σύμφωνα με τα...
 αποτελέσματα έκανε μια κακή χρονιά, να γιορτάζει μ' αυτόν τον τρόπο.
΄Οπως όμως πολύ σωστά τόνισε στο χαιρετισμό του ο κ. Νομάρχης, οι ομάδες σφυρηλατούνται στις ήττες. Πραγματικά τα Γρεβενά Αεράτα απέδειξαν ότι λειτουργούν σαν οικογένεια και το μοναδικό ενδιαφέρον της Διοίκησης είναι να προσφέρει στα νέα παιδιά και στο γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο.
Ο Νίκος Μπαλοδήμος χαιρετίζοντας την εκδήλωση είπε χαρακτηριστικά.
"Κλείνει σήμερα η χρονιά, όχι με τον καλύτερο τρόπο για μας. Γιορτάζουμε την πίκρα μας. Λάθη, παραλείψεις, τραυματισμοί, φυγή ποδοσφαιριστών μας οδήγησαν στον υποβιβασμό. Κάνουμε σήμερα την αυτοκριτική μας και προχωράμε μπροστά. Πιστεύω ότι εκπροσωπούμε επάξια το γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο, δίνοντας ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια ο κ. Μπαλοδήμος ευχαρίστησε τον κ. Νομάρχη για τη βοήθεια που προσέφερε διαχρονικά στην ομάδα και το Δήμαρχο Βεντζίου για τη μεγάλη του προσφορά, όσον αφορά τη συντήρηση και την καθαριότητα του γηπέδου και την κατασκευή νέου γηπέδου στην Κνίδη.
Χαιρέτησαν επίσης ο κ. Νομάρχης, ο οποίος τόνισε ότι η Ν.Α. Γρεβενών είναι και θα είναι πάντα κοντά στους νέους και τις ακαδημίες και ο Δήμαρχος Βεντζίου, ο οποίος δήλωσε ότι σαν πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής, γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία και θα κάνει ότι του ζητηθεί, ώστε να βοηθηθούν τα Γρεβενά Αεράτα.
fotis bazakas

Δεν υπάρχουν σχόλια: