ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Ενδιαφέρον Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό

O Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε το ενδιαφέρον και τη διάθεση να επενδύσει στον Ολυμπιακό και να εμπλακεί στα διοικητικά της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Ο Έλληνας εφοπλιιστής σε δήλωση του αναφέρει πως περιμένει συγκεκριμένη πρόταση από τον Σωκράτη Κόκκαλη. 
Ο κ. Μαρινάκης, γιός του παλαιού παράγοντα των «ερυθρόλευκων», Μιλτιάδη Μαρινάκη, από το Λονδίνο όπου βρίσκεται, με δηλώσεις που... έκανε στην ιστοσελίδα «sport24.gr», επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός είναι ιδέα και δεν χωράει σε παζαρέματα και σε αποτιμήσεις μετοχών. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονιστεί, ότι δύο διαφορετικές εταιρείες έχουν εκτιμήσει την ΠΑΕ με 70 εκατομμύρια ευρώ η πρώτη και 120 η δεύτερη, ενώ είναι σε αναμονή και τρίτη αποτίμηση.

Η δήλωση του κ. Μαρινάκη έχει ως εξής:

«O Ολυμπιακός πάντα με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει, γι αυτό θα τοποθετηθώ επίσημα όταν ακούσω μια συγκεκριμένη πρόταση από τον κύριο Κόκκαλη με την επιστροφή μου από το εξωτερικό.

Ο Ολυμπιακός είναι ιδέα, είναι θρύλος, γι αυτό δεν πιστεύω σε "αποτιμήσεις μετοχών", σε "κερδοφόρες ΠΑΕ", σε "οικόπεδα-φιλέτα" και σε παζαρέματα για την αγορά τους.

Ο Ολυμπιακός δεν διαπραγματεύεται, είναι κάτι μαγικό στο μυαλό.

Με αυτές τις αρχές μεγάλωσα στο Πασαλιμάνι, έτσι με γαλούχησε ο πατέρας μου Μιλτιάδης, από την πρώτη στιγμή που με πήρε μαζί του στο Καραϊσκάκη.

Γι αυτό λοιπόν όσα χρήματα και να βάλεις στον σύλλογο τα ξεχνάς , δεν τα ζητάς ποτέ πίσω και φεύγοντας καλύπτεις τις υποχρεώσεις σου γιατί είναι προσφορά στην ιδέα που λέγεται Ολυμπιακός.

Αυτό έπραξα στο παρελθόν, όποτε ασχολήθηκα με τμήματα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού κι έτσι θα πράξω και στο μέλλον όποτε ασχοληθώ με την αγαπημένη μας ομάδα».
http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=165449

Δεν υπάρχουν σχόλια: