ΣΙΝΕ

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Ζεβλάκοφ


Τους τίτλους τέλους της καριέρας του στον Ολυμπιακό έριξε τη Δευτέρα ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ, ο οποίος ενημέρωσε τη διοίκηση για την πρόταση της Ανκαραγκουτσού και αρνήθηκε την προσφορά των "ερυθρολεύκων" για συμβόλαιο 1 έτους. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως έχει...
πρόταση από την τουρκική ομάδα για συμβόλαιο 2 ετών με ετήσιες απολαβές 600.000 ευρώ. Η αντιπρόταση του Ολυμπιακού ήταν για μονοετές συμβόλαιο με τις φετινές απολαβές (δηλαδή περίπου 450.000 ευρώ), αλλά ο Πολωνός αμυντικός αφού ευχαρίστησε για την προσφορά και τη συνεργασία, ενημέρωσε πως θέλει διετές συμβόλαιο, τονίζοντας πως η πρόταση της Ανκαραγκουτσού είναι πολύ καλή.
Ο Ζεβλάκοφ πήγε από την Αντερλεχτ στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2006 και σε τέσσερα χρόνια καριέρας του στο λιμάνι είχε 130 συμμετοχές και 4 γκολ.

  Στο μεταξύ, ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ για περίπου 3 ώρες και είχε συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης, με θέμα το ιδιοκτησιακό και τα μέχρι τώρα δεδομένα ενόψει της γενικής συνέλευσης της 14ης Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: