ΣΙΝΕ

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Νάτοι - νάτοι, οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ - Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ   2-5 (1-2)
Σάββατο: 8 Μαΐου 2010
24η Αγωνιστική Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Και μαθηματικά πρωταθλήτρια της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, αναδείχθηκε η Σειρήνα μετά την άνετη επικράτηση ...στην Ιτέα με το ευρύ 2-5. Πολύ καλό ήταν το παιχνίδι, αφού η Ιτέα προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια η ανωτερότητα της Σειρήνας ήταν εμφανής και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Γεγονός όμως είναι ότι η ομάδα της Ιτέας τα έδωσε όλα, οι παίχτες της που αποτελούν ένα αξιόμαχο σύνολο και το αποτέλεσμα ήταν οι φίλαθλοι να απολαύσουν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με γρήγορο ρυθμό και την μπάλα να εναλλάσσεται μπροστά στις δυο εστίες. Μετά το τέλος του αγώνα και μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της Δεσκάτης, ακολούθησαν οι καθιερωμένοι πανηγυρισμοί των Πρωταθλητών.

2΄- ΄Εξοχη μεταβίβαση του Τέγου στο Σούλα, που ξέφυγε απ’ την επιτήρηση του Σάλο, μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με δυνατό διαγώνιο σουτ σημείωσε το 1-0.
7΄- Σουτ του Γεωργίου από καλή θέση δεν βρήκε στόχο.
8΄- Ο Τσιφτής βρήκε το Σούλα μέσα στην περιοχή, το πλασέ όμως που επιχείρησε ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Αποστολίδης.
9΄- Κάθετη πάσα του Κουκουτσέλα στον Σπ. Καραγιάννη που ανατράπηκε καθαρά απ’ το Χρ. Καραγιάννη και ο διαιτητής της συνάντησης κ. Τσέτσιλας σφύριξε αμέσως το πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Κουκουτσέλας ισοφαρίζοντας σε 1-1.
17΄- Σέντρα του Σάλο από αριστερά, ο  Σπ. Καραγιάννης διεκδίκησε την μπάλα απ’ τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και με διπλή προσπάθεια έδωσε το προβάδισμα στη Σειρήνα με 1-2. 
27΄- Βολίδα του Λάμαρη από τα 25 μ. βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
31΄- Κόρνερ εκτέλεσε ο Μπόζιαρης από αριστερά, πλασέ στην κίνηση του Γεωργίου, με τα πόδια απέκρουσε ενστικτωδώς ο Χρ. Καραγιάννης.
46΄- Ο Α. Καραγιάννης μπήκε στην περιοχή της Σειρήνας, πλάσαρε όμως από πολύ πλεονεκτική θέση άουτ.
49΄- Ο Κουκουτσέλας ελίχθηκε μέσα την μικρή περιοχή της Ιτέας, έστρωσε στο Γεωργίου που με κοντινό πλασέ σημείωσε το 1-3.
53΄- Επέλαση του Γεωργίου από αριστερά, σούταρε για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Χρ. Καραγιάννης, ο Λάμαρης πήρε την επαναφορά, σούταρε όμως απελπιστικά άουτ από καλή θέση.
58΄- Τετ-α- τετ ο Σπ. Καραγιάννης, το πλασέ όμως που επιχείρησε μπλόκαρε ο Χρ. Καραγιάννης.
63΄- Μεγάλη ευκαιρία για την Ιτέα να μειώσει το σκορ, όταν ο Νατσιόπουλος αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από πάσα του Α. Καραγιάννη.
68΄- Μακρινή μπαλιά του Χριστούλη στην πλάτη της άμυνας της Ιτέας, ο Λάμαρης ξέφυγε και κεραυνοβόλησε το Χρ. Καραγιάννη σημειώνοντας το 1-4.
75΄- Απευθείας φάουλ εκτέλεσε ο Δαφίνης, ολέθριο λάθος του Αποστολίδη, αφού η μπάλα πέρασε μέσα από τα χέρια του και οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-4.
79΄- Κόρνερ εκτέλεσε ο Γεωργίου, σουτ του Σπ. Καραγιάννη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χρ. Καραγιάννης και ο επερχόμενος Πουρνάρας με έξοχο πλασέ στην κίνηση σημείωσε το τελικό 2-5.
΄Αριστη η διαιτησία των: Κ. Τσέτσιλα, Δροβατζήκα και Στεφούλη (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ : Χρ. Καραγιάννης, Ν. Τσιφτσής, Κ. Σούλας (40΄Δασκαλόπουλος), Α. Τσεπίδης, Ι. Παπαγεωργίου, Ι. Δαφίνης, Ν. Ατματζίδης, Δ. Ματσαρίδης, Ι. Νατσιόπουλος (65΄Γ. Μπαλιάκας), Α. Καραγιάννης, Α. Τέγος
A.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Σ. Μπαλντούμης): Θ. Αποστολίδης, Γ. Γεωργίου, Γ. Σάλο, Γ. Λάμαρης, Ν. Χριστούλης, Π. Χριστοδούλου (65΄Κ. Βασιλόπουλος), Π. Μπόζιαρης (60΄ Σ. Κωτσατίσογλου), Σ. Καραγιάννης, Γ. Βαζάκας (49΄Γ. Πουρνάρας), Ν. Φαλτάκας, Π. Κουκουτσέλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: