ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Αντίο... με ήττα για τον Πυρσό

ΠΑΟΝΕ - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-2
Με ήττα έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την φετινή χρονιά ο Πυρσός με αντίπαλο τον ΠΑΟΝΕ αφού παρότι προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Γεωργίου στο 1ο μόλις λεπτό και ο νεαρός Κουρέλας έκανε το 0-2,  στο τέλος δέχτηκε τρία τέρματα απογοητεύοντας τους φίλους του που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο των Νέων Επιβατών.
Η Βέροια εξασφάλισε και τυπικά τίτλο στον Βόρειο όμιλο της Γ΄ εθνικής κατηγορίας και επανέρχεται... στη Β΄ εθνική, ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό της.
Η «βασίλισσα του βορρά» σήμερα πήρε το τρίποντο χωρίς αγώνα από τους «γουναράδες» αφού η ομάδα της Καστοριάς έχει αποβληθεί από το φετινό πρωτάθλημα και έτσι οι βεροιώτες έφτασαν τους 65 βαθμούς, έναντι 64 των Τρικάλων (επικράτησαν 4-0 του  Βισαλτιακού) και 61 της Αναγέννησης Επανομής (πήρε το Χ μέσα στον Εορδαϊκό).
Tα γκολ (35' Γιαντσέλης, 62' Λεπτοκαρύδης, 68' Καλφάκης - 1' Γεωργίου, 29' Κουρέλας)
ΠΑΟΝΕ (Γιώργος Ακριτόπουλος): Μαυρίδης, Σπαθάρας, Πεχλιβανίδης, Γιαντσέλης, Κώτσου, Σερέτης, Καραμανλής, Κατιανός (50’ Καλφάκης), Κουγιουμτζίδης (69’ Γεωργιάδης), Λεπτοκαρίδης, Αγγελούδης (83’ Μανδάρης).
Πυρσός Γρεβενών (Ανδρέας Παντζιαράς): Σουμουλίδης, Στουρνάρας (61’ Ασλανίδης), Νάιντος, Κουρδάκης, Κάλφας, Αλεξανδρής (78’ Τζιώρας), Γκέτσιος, Καραγιάννης (52’ Κουρουθιανάκης), Γεωργίου, Κουρέλας, Δούμας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκρανάς (Θράκης)
ΒΟΗΘΟΙ: Χαριτζής (Θράκης), Συμιακός (Ξάνθης)
Τα αποτελέσματα:
34η Αγωνιστική Τρικαλα-Βισαλτιακος 4-0
ΠΑΟΝΕ-Πυρσος Γρεβενων 3-2
Αναγεννηση Γιαν.-Κοζανη 1-1
Οδυσσεας Αν. Σερ.-Θερμαϊκος 1-1
Καστορια-Βεροια 0-3α.α.
Εορδαϊκος 2007-Αναγεννηση Επαν. 1-1
Φωκικος-Εθνικος Φιλιπ. 1-0
Ρεπό -Μακεδονικος -
Νικη Βολου-Δοξα Κρανουλας 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: