ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Συμφώνησε με Ανκαραγκουτσού και πάει... Τουρκία ο Ζεβλάκοφ

"Αντίο" στον Ολυμπιακό πρόκειται να πει σύντομα, σύμφωνα με πληροφορίες από Τουρκία και Πολωνία, ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ. Τα πολωνικά αλλά και τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης υποστήριζαν από το πρωί της Δευτέρας πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την τουρκική Ανκαραγκουτσού.
Ακόμα και να μην έχει υπογράψει, πάντως, όλα δείχνουν ότι ο Πολωνός διεθνής είναι έτοιμος να... πει «ναι» στους Τούρκους για διετές συμβόλαιο έναντι του ποσού των 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ μεγάλο ατού είναι η προκαταβολή των 400.000 ευρώ που δίνει η διοίκηση της τουρκικής ομάδας.


«Ο Ζεβλάκοφ πέρασε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Τουρκία. Μαζί του ήταν και η σύζυγός του. Εντυπωσιάστηκε από όσα είδε και αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο με την Ανκαραγκουτσού. Νωρίτερα, είχε συμφωνήσει τα πάντα για συνεργασία διάρκειας δύο ετών», ανέφερε η πολωνική «Super Express».


«Ο παίκτης συμφώνησε με το συμβόλαιο που του προτάθηκε από την Ανκαραγκουτσού, η οποία θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του, μετά την Άντερλεχτ, τη Μουσκρόν, την Μπέβερεν και τον Ολυμπιακό», αναφέρθηκε σε τουρκικό ΜΜΕ λίγο αργότερα.
Ο 34χρονος Πολωνός αμυντικός μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου και με τη διοικητική αβεβαιότητα που υπάρχει δεν είχε δεχθεί συγκεκριμένη πρόταση ανανέωσης από τον Ολυμπιακό.
Οι επαφές που είχε με τον Ατρόμητο ήταν προχωρημένες, με την ομάδα του Περιστερίου να δίνει 350.000 ευρώ το χρόνο στον Ζεβλάκοφ, αλλά εκείνος ήθελε να περιμένει να δει τις εξελίξεις στο λιμάνι αλλά και τυχόν άλλες προτάσεις. 
http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=69508

Δεν υπάρχουν σχόλια: