ΣΙΝΕ

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Έπαιξε ο Γκαλέτι!!!


Ένα ολόκληρο ημίχρονο (στο πρώτο) αγωνίστηκε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι στο σημερινό φιλικό, φιλανθρωπικού χαρακτήρα Toν αγώνα διοργάνωσε το τοπικό σαίτ arcadia-sports και έγινε με σκοπό την ενίσχυση του... Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) του Δήμου Μαντινείας. Ο Αργεντινός χαφ του Ολυμπιακού γνώρισε την αποθέωση από τους 500 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, ενώ στο ματς σκόραρε και ο πατέρας του, Ρούμπεν Οράσιο!
Θέμα συζήτησης ήταν το γεγονός ότι ο Γκαλέτι… παραβίασε την ιατρική εντολή να μην αγωνίζεται τόσο πολύ, αλλά, πάντως, δεν φόρτσαρε και έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος και πολύ χαρούμενος που ξαναέπαιζε ποδόσφαιρο.
Επίσης, αγωνίστηκαν για ένα 45λεπτο και οι Γιώργος Αμανατίδης, Νίκος Σαργκάνης, ενώ σε ολόκληρο το παιχνίδι έπαιξε ο Μιχάλης Καψής.
Από τους παλαιμάχους του Αστέρα Τρίπολης, αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή στο φιλικό των Σωκράτη Οφρυδόπουλου και Κώστα Καλογιαννίδη.
Για την ιστορία, να πούμε ότι το φιλικό, ανάμεσα στους παλαιμάχους που έχουν παίξει στα πρωταθλήματα της Αρκαδίας και της ομάδας αποτελούμενης από διάφορους ποδοσφαιριστές, έληξε ισόπαλο 4-4.
http://www.woop.gr/article/1841/epaixe-o-gkaleti

Δεν υπάρχουν σχόλια: