ΣΙΝΕ

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Διαιτητής έβγαλε κίτρινη κάρτα σε νεκρό παίκτη

Διαιτητής έβγαλε κίτρινη κάρτα σε νεκρό παίκτη
Ένας διαιτητής ποδοσφαίρου έβγαλε από το τσεπάκι την κίτρινη κάρτα και την έδειξε σε παίκτη, έπειτα από πτώση του στην οποία θεώρησε ότι έκανε θέατρο. Δευτερόλεπτα αργότερα όμως διαπίστωσε ότι ο... παίκτης δεν σηκωνόταν και αποκαλύφθηκε ότι είχε χάσει την ζωή του.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Κροατία. Ήταν το 35ο λεπτό της αναμέτρησης Μλάντοστ – Χρβάτσκι όταν ο 32χρονος ποδοσφαιριστής της πρώτης Γκόραν Τούντζιτς σωριάστηκε στο έδαφος.
Ο διαιτητής είχε προειδοποιήσει του ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ότι δεν θα ανεχόταν το θέατρο και τις καθυστερήσεις για υποτιθέμενους τραυματισμούς. Όταν είδε τον Τουντζιτς να πέφτει στο έδαφος, έβγαλε αστραπιαία την κίτρινη κάρτα. Μόνο όταν είδε ο παίκτης που ήταν στο έδαφος να καθυστερεί να σηκωθεί και να μαζεύονται άλλοι ποδοσφαιριστές γύρω του, κατάλαβε το λάθος του.
Αμέσως μπήκε το φορείο στον αγωνιστικό χώρο και ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι γιατροί επισήμαναν ότι ο παίκτης έπαθε καρδιακή προσβολή στην διάρκεια του αγώνα και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Εκπρόσωπος της ομάδας ανακοίνωσε ότι ο Τούντζιτς δεν είχε ιατρικά προβλήματα.
Όπως είναι φυσιολογικό, ο αγώνας διεκόπη και ενώ το αποτέλεσμα μέχρι εκείνο το σημείο παρέμενε στο 0-0...
http://www.madata.gr/athletic/61625.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: