ΣΙΝΕ

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Η Γενική Συνέλευση της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης στο Mediterranean Princess

Εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Α.Π.

Πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στο παραλιακό Hotel Mediterranean Princes η Γενική Συνέλευση των μελών της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης με θέματα το διοικητικό απολογισμό της σαιζόν που ολοκληρώθηκε και τη μετατροπή του ερασιτεχνικού σωματείου ΜΑΕ Ποντίων Κατερίνης σε ΤΑΠ με την εκλογή του νέου Δ.Σ. που είναι πενταμελές.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ σε αίθουσα του παραλιακού ξενοδοχείου με την παρουσία 50 και πλέον μελών του ...συλλόγου, αριθμός που εξασφάλισε και την απαρτία της Συνέλευσης.

Πρόεδρος της Γενική Συνέλευσης ορίσθηκε από το σώμα των μελών ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, εφορευτική επιτροπή οι κ.κ. Γιώργος Χατζηκώστας, Γιώργος Γκοτζαμανίδης και Γιώργος Παπαδόπουλος.

Με την έναρξη της συνέλευσης το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Θοδωρής Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε στην ολιγόλεπτη ομιλία του:

"Εκ μέρους της διοίκησης ευχαριστώ όλους σας θερμά για την παρουσία σας. Εμείς πριν από δύο χρόνια παραλάβαμε μια νοικοκυρεμένη ομάδα. Συνεχίσαμε το θετικό έργο της προηγούμενης διοίκησης και πετύχαμε το ακατόρθωτο, να ανεβάσουμε την ομάδα στη Γ' εθνικής κατηγορία.

Θέλω να τονίσω πως η ομάδα μας είναι η μοναδική εκπρόσωπος πανελλήνια των Ποντίων στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και στην επόμενη πρόκληση".

Στη συνέχεια έγινε ο οικονομικός απολογισμός του έτους και η ομάδα μπαίνει στα επαγγελματικά σαλόνια με μηδενικά χρέη.

Ο κ. Κώστας Καραφουλίδης, που θα είναι ο νομικός σύμβουλος του νεοσύστατου ΤΑΠ (Τμήμα Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών) εξήγησε στα παρευρισκόμενα μέλη τον τρόπο και τις προυποθέσεις λειτουργίας του ΤΑΠ και απάντησε στις όποιες ερωτήσεις - παρεμβάσεις των μελών.

Αμέσως μετά την εκλογή των πέντε μελών που θα απαρτίζουν τυπικά το νέο Δ.Σ. το λόγο πήραν αρκετοί από τους παρευρισκόμενους, που αποδέχθηκαν το νέο σχήμα που πρότεινε ο κ. Θόδωρος Παπαδόπουλος, ο οποίος θα είναι ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΜΑΕ Ποντίων Κατερίνης.

Αντιπρόεδρος θα είναι ο κ. Σταύρος Τσενικλής, Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Γιώργος Μπέζας και μέλη οι κ.κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Ρούτσας.

Άξιον αναφοράς είναι πως υπεύθυνος ακαδημιών θα είναι ο κ. Γιάννης Ρόγκας, που βρίσκεται στο ίδιο πόστο εδώ και δύο χρόνια.

Από τους ομιλητές μετά την εκλογή του νέου σχήματος, οι κυριώτερες αναφορές είναι οι εξής:
Κώστας Ορφανίδης, πρώην γραμματέας της ομάδας

"Συγχαρητήρια σε όλους για την μεγάλη επιτυχία και στη νέα διοίκηση για την εκλογή της. Εκείνο που πιστεύω πως πρέπει να γίνει είναι ένα άνοιγμα στον ποδοσφαιρικό κόσμο ολόκληρης της πόλης".
Κώστας Πολετίδης, πρώην πρόεδρος της ομάδας

"Σας αξίζουν όλους πολλά μπράβο. Συνεχίστε. Είμαστε δίπλα σας, χρειάζονται προσοχή τα νέα οικονομικά μεγέθη και δεδομένα της κατηγορίας".
Γιάννης Παπαδόπουλος, μέλος της Α.Ε. Ποντίων

"Τα μεγέθη της Γ' εθνικής και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι διαφορετικά με πολλαπλά έξοδα και χρειάζεται η οικογένεια της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης να μεγαλώσει και να στηρίξει αυτούς που θα είναι μπροστάρηδες".
Γιώργος Παπαδόπουλος, μέλος Α.Ε. Ποντίων

"Συγχαρητήρια. Ζήσαμε φέτος μεγάλες στιγμές. Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι να μην "ξεχάσουμε" τις ακαδημίες μας και τους γηγενείς ποδοσφαιριστές".
Γιώργος Γκοτζαμανίδης, αντιπρόεδρος ΠΑΕ Πιερικός

"Μεταφέρω τους χαιρετισμούς του προέδρου της ΠΑΕ Πιερικός. Καλή επιτυχία στο έργο σας. Αυτό που πετύχατε σημαίνει πολλά για το ποδόσφαιρο της Πιερίας".
Νίκος Παπαζιώγας, πρόεδρος ΔΕΥΑΚ

"Συγχαρητήρια σε όλους σας. Πετύχατε σπουδαία πράγματα επειδή ήσασταν όλοι μαζί μια καλή παρέα και είχατε άριστο κλίμα. Εγώ προσωπικά και ο Δήμος Κατερίνης θα είμαστε δίπλα σας. Καλή επιτυχία στο έργο σας. Πρέπει να "προσέξετε" το ποδοσφαιρικό ταλέντο της Πιερίας".
Λάμπης Καρατζόγλου, πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου

"Μπράβο σας. Είναι σπουδαίο αυτό που πετύχατε. Θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση του πολιτιστικού συλλόγου να προωθήσετε τα ταλέντα της Πιερίας".
Χάρης Παναγιωτίδης, μέλος Α.Ε. Ποντίων

"Πρέπει να ευχαριστήσουμε το Σύνδεσμο των διαιτητών της Πιερίας για τη στήριξή του. Χρειαζόμαστε καλή συνεργασία με το σύνδεσμο και την ΕΠΣ Πιερίας".
Δημήτρης Λιόλιος, Γενικός Γραμματέας Συνδ. Διαιτητών Πιερίας

"Εύχομαι καλή επιτυχία. Πετύχατε κάτι πολύ σπουδαίο. Αλλάζετε επίπεδο και με καλές επιλογές στις προσθήκες θα τα καταφέρετε".
Κύρος Δαυϊδόπουλος, πρώην ποδοσφαιριστής Α.Ε. Ποντίων

"Υπάρχουν γερά θεμέλια στην ομάδα. "Χτίσαμε" στην αρχή ένα σπίτι που τώρα έγινε πολυκατοικία. Μεγάλωσα σ' αυτή την ομάδα με ήθος και αξίες. Εκείνο που πρέπει να προσέξουμε είναι να φέρουμε ακόμη περισσότερα παιδιά στο γήπεδο".
Άγγελος Ζερκιτανίδης, ο πιο πιστός "φίλος" της ομάδας

"Να παραμείνουμε όλοι μια οικογένεια και να είμαστε δίπλα σ' αυτούς που οδηγούν την ομάδα".

Τη βραδιά έκλεισε αυτός που την άνοιξε, ο πρόεδρος Θοδωρής Παπαδόπουλος, που ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και υποσχέθηκε από αύριο το πρωί "δουλειά" για να είναι η ομάδα έτοιμη όταν πρέπει.
epontos

Δεν υπάρχουν σχόλια: